Δίψαγαν για αίμα οι killers της Τοπαλούδη

14:56 5/8/2019 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΚτήνη μέχρι τέλους!Δίψαγαν για αίμα οι killers της ΤοπαλούδηΔευτέρα, Αύγουστος 5, 2019 - 14:54

❱❱ Γροθιά στο στομάχι η εισαγγελική πρόταση για τον μαρτυρικό θάνατο της 21χρονης
❱❱ Τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλον, τη βασάνισαν και την πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα

Γροθιά στο στομάχι είναι οι ανατριχιαστικές περιγραφές του αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα φρικτά βασανιστήρια που υπέμεινε για ώρες ολόκληρες η αδικοχαμένη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στα χέρια του 21χρονου Ροδίτη Μανώλη Κ. και

του 20χρονου Αλβανού συγκατηγορούμενού του Αλέξανδρου Λ.

Ο εισαγγελικός λειτουργός στην εισήγησή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, με την οποία προτείνει την παραπομπή των δύο νεαρών στο ακροατήριο, ξεδιπλώνει με μελανά χρώματα τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς που έχασε με βάναυσο τρόπο τη ζωή της η άτυχη 21χρονη.

Αυτό που μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία αναλύονται διεξοδικά στην εισαγγελική πρόταση, είναι ότι η αδικοχαμένη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών έζησε μαρτυρικές στιγμές προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα βράχια της απόμερης παραλίας Φώκια, στους Πεύκους της Λίνδου!

«Στη Ρόδο Δωδεκανήσου, σε χρόνο μη δυνάμενο να προσδιοριστεί επακριβώς και πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τις βραδινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου 2018 ως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου 2018, ο πρώτος κατηγορούμενος (20χρονος), ο οποίος γνώρισε την παθούσα Ελένη Τοπαλούδη του Ιωάννη προ μίας περίπου εβδομάδας, και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, έχοντας προαποφασίσει να τελέσουν από κοινού το αδίκημα του βιασμού εναντίον της ανωτέρω παθούσας, αφού μετέβησαν στην οικία της, η οποία ευρίσκετο στην πόλη της Ρόδου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, με όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του δεύτερου κατηγορουμένου, παρέλαβαν την παθούσα και μετέβησαν στην εξοχική κατοικία των γονέων του δεύτερου κατηγορουμένου στην περιοχή των Πεύκων Λίνδου» αναφέρει στην αρχή της πρότασής του ο αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οπως τονίζεται στη συνέχεια της εισήγησης προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, εκεί οι δύο νεαροί «τέλεσαν παράλληλα και διαδοχικά εξώγαμη συνουσία» με την 21χρονη, κάμπτοντας την αντίστασή της με την άσκηση σωματικής βίας και, συγκεκριμένα, σφίγγοντάς τη στην τραχηλική χώρα. Οσο το έκαναν αυτό παράλληλα τη γρονθοκοπούσαν, ενώ την απειλούσαν και με ένα μαχαίρι πως θα τη σκοτώσουν!

«έρμαιο»

«Υπό αυτές τις συνθήκες και ενώ η παθούσα ήταν αβοήθητη, έρμαιο στις σεξουαλικές διαθέσεις τους, πέραν της εξώγαμης συνουσίας, εκμεταλλευόμενοι την εκμηδένιση της αντίστασής της, λόγω της σωματικής και ψυχικής εξάντλησής της, εξανάγκασαν αυτήν να ανεχθεί επιπλέον ασελγείς πράξεις...» επισημαίνει αμέσως μετά ο εισαγγελικός λειτουργός, προσθέτοντας πως η 21χρονη συνέχισε να προβάλλει σθεναρή αντίσταση.

Αυτό πυροδότησε ακόμη μία φορά τον θυμό του 20χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη, που γνωρίζοντας και οι δύο πολεμικές τέχνες τής έριξαν γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις της!

Παρά το σφοδρό πλήγμα, η άτυχη κοπέλα κατάφερε έπειτα από λίγο να συνέλθει και με όση δύναμη τής είχε απομείνει ανήγγειλε στους δύο νεαρούς ότι θα τους κατήγγελλε στην Αστυνομία.

Ετσι εκείνοι, μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθούν, αποφάσισαν από κοινού να την εξοντώσουν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, άρχισαν να χτυπούν την Ελένη στο κεφάλι με γροθιές, αλλά και με ένα σίδερο σιδερώματος, προκαλώντας της καθολικό αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα, ενώ προσπαθούσαν να τη στραγγαλίσουν!

Στη συνέχεια, παρά τα έντονα παρακάλια της 21χρονης φοιτήτριας να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, οι δύο νεαροί, «ευρισκόμενοι σε απολύτως ήρεμη ψυχική κατάσταση και παρά τις σχετικές έντονες παρακλήσεις της να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, επέδειξαν εμμονή στον εγκληματικό τους σχεδιασμό και μετέφεραν αυτήν γυμνή (ακριβέστερα φορώντας μόνο τον στηθόδεσμό της) στο ανωτέρω όχημα, προκειμένου να ολοκληρώσουν το προαποφασισμένο από αυτούς κακούργημα της ανθρωποκτονίας».

Πνιγμός

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας γράφτηκε σε μια απόκρημνη, βραχώδη περιοχή στον όρμο Φώκια, όπου οι κατηγορούμενοι οδήγησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την άτυχη κοπέλα. Εκεί τη σήκωσαν και οι δύο με τα χέρια και την έριξαν στη θάλασσα από ύψος 10 μέτρων!

«Από την ενέργειά τους αυτή, σε συνδυασμό με τις ήδη προκληθείσες στην παθούσα σωματικές βλάβες (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διάχυτη εγκεφαλική αιμορραγία και οίδημα που είχαν προκληθεί από τα χτυπήματα στο κεφάλι της), οι οποίες καθιστούσαν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια της παθούσας να κινηθεί αποτελεσματικά ώστε να επιπλεύσει, επήλθε ο θάνατός της συνεπεία πνιγμού» καταλήγει ο αντιεισαγγελέας για τα τραγικά γεγονότα της 28ης Νοεμβρίου 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα