Grant Thompson: Τραγικός θάνατος για τον διάσημο youtuber

13:47 31/7/2019 - Πηγή: People

Ο Grant Thompson ένας από τους δημοφιλέστερους youtubers έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα κάνοντας «παρά πέντε» σε ηλικία 38 ετών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδερφός του στο TMZ, ο Grant μετά το «παρά πέντε» για το οποίο πήγε το βράδυ της Δευτέρας, δεν γύρισε ποτέ πίσω ενώ το σώμα του ανακαλύφθηκε την Τρίτη το πρωί. Η οικογένεια συνεχίζει πάντως να ενημερώνεται με περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον θάνατο του.

Ο Grant Thompson ασχολούταν με extreme sports

όπως το skydiving, στο οποίο είχε τεράστια εμπειρία, ενώ τους τελευταίους 5 μήνες το χόμπι του ήταν το «παρά πέντε»

Το κανάλι του Thompson “King of Random” μετράει πάνω από 11 εκατομμύρια subscribers από το 2010 που το ξεκίνησε. Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε και από την ίδια την οικογένεια του μέσω των social media λογαριασμών του και φυσικά μέσω ενός video προς τιμήν του στο youtube.

«Με μεγάλη στεναχώρια σας ενημερώνουμε ότι ο Grant Thompson απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας. Ο Grant αγαπούσε και εκτιμούσε πάρα πολύ τους θαυμαστές του. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για τον Grant και το κανάλι στα σχόλια. Σας παρακαλούμε κάνετε μία random πράξη αγάπης ή καλοσύνης σήμερα για να τιμήσετε τον “King of Random”».


Keywords
Τυχαία Θέματα