GNTM 2: Το πλεονέκτημα της Κέισι στη δοκιμασία που δεν κατάλαβε κανείς- ούτε η ίδια!

22:05 15/10/2019 - Πηγή: People


Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 2 θέλει τις υποψήφιες να φωτογραφίζονται πάνω σε κοντέινερς. Και λίγο πριν το ξεκίνημα, Ζενεβιέβ, Μπράτης και Χριστοπούλου ζήτησαν από την Κέισι – νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας- να έρθει μπροστά.

Ο λόγος; Το αβαντάζ της. Μόνο που με το που της το ανακοίνωσαν, εκείνη ένιωσε έκπληξη. Γιατί, όπως εξήγησε και στην κάμερα, δεν κατάλαβε ποιο ήταν το πλεονέκτημα για εκείνη.

Συγκεκριμένα, τα τρία μέλη – κριτής, coach και καλλιτεχνική διευθύντρια-

της ζήτησαν να διαλέξει τις τρεις παίκτριες που θα ξεκινήσουν πρώτες και δεν θα πάρουν κανένα reference!

«Ωραία θα βάλω τρία κορίτσια, τα οποία τα θεωρώ πιο δημιουργικά κατά τη δική μου άποψη!», είπε η Κέισι, που δεν έκρυψε τη δύσκολη θέση στην οποία ένιωσε ότι ήρθε καθώς έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις συμπαίκτριές της. Και προχώρησε στην επιλογή της εξηγώντας:  «Μία από αυτές που διαλέγω είναι η Μαρτίνα, γιατί μας έχει δείξει ότι έχει πάρα πολύ φαντασία, θα διαλέξω την Κάτια, επειδή είναι επαγγελματίας.». Την τριάδα των επιλογών της έκλεισε η Σπυρούλα Κάιζερ.

Την ίδια απορία για το ποιο είναι το πλεονέκτημα της παίκτριας εξέφρασαν και οι τηλεθεατές στο Twitter, βάζοντας στο νου τους ακόμα και σκοπιμότητα: «Το πλεονέκτημα στην Κέισι ήταν μούφα. Αντίθετα την στοχοποίησαν την κοπέλα κ θα έχει πόλεμο…», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Το να γίνεις bitch, για το #GNTMgr λέγεται πλεονέκτημα». «Επίτηδες το έκαναν, για να αρχίσουν να τσακώνονται», είπε άλλος χρήστης και άλλος έγραψε: «Παλιά τα μοντέλα που πήγαιναν καλύτερα στις δοκιμασίες έπαιρναν δωράκια, τώρα τους δίνουν αβαντάζ για να δημιουργούνται εντάσεις με τις υπόλοιπες».

Οι σκέψεις αυτές ενισχύθηκαν και από τη στάση της Σουζάνας που πριν ακόμα ολοκληρώσει τις επιλογές της η Κέισι τη ρώτησε, δημιουργώντας μια πρώτη ένταση: «Δηλαδή θεωρεί ότι η Μαρτίνα δε χρειάζεται βοήθεια;»

«Η συμπεριφορά της Σουζάνας είναι αυτή που ξέρουμε, είναι εκρηκτική σαν χαρακτήρας! Πετάγεται πάντα, είναι αγενής!» είπε η Κέισι στην κάμερα.

Η Κέισι, όμως, είχε ένα ακόμα αβαντάζ: να διαλέξει τη δική της θέση στη φωτογράφιση. Και αποφάσισε ότι θα συμμετάσχει δέκατη.

Keywords
Τυχαία Θέματα