GNTM 2: Ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια αποχώρησε οικειοθελώς

16:17 9/10/2019 - Πηγή: People

Το GNTM 2 για εμάς μπορεί να βρίσκεται ακόμη στην αρχή ωστόσο τα γυρίσματα του διαγωνισμού μοντέλων είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Αυτό είναι που κάνει την παραγωγή να θέλει να είναι ακόμη πιο προσεκτική μιας και συχνά έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Τις τελευταίες ώρες μια νέα αποκάλυψη κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα μια από τις κοπέλες που για

πολλούς θεωρείται φαβορί κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο λόγος για την 23χρονη Ουκρανή Μαρτίνα Γιάφιτσουκ. Το νεαρό μοντέλο έχει δηλώσει από την αρχή του παιχνιδιού πως βρίσκεται σε σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Ο αρραβωνιαστικός της φαίνεται να είναι και αυτός που την έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με της πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο αραββωνιαστικός της Μαρτίνας της άσκησε έντονη πίεση, με αποτέλεσμα εκείνη να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Στη συνέχεια αποχώρησε οικειοθελώς, προκειμένου να είναι κοντά στον μέλλοντα σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 2,