GNTM 2 – Κέισι Μίζιου: Η ζωή της πριν το reality μόδας και οι λόγοι που την καθιστούν φαβορί

15:11 12/12/2019 - Πηγή: People

Γνωρίζουμε πλέον από καιρό ότι η τελική τριάδα του τελικού είναι η Κάτια, η Άννα-Μαρία και η Κέισι, αλλά και ότι στις πρώτες δύο δοκιμασίες η κατάταξη είναι με τη σειρά που αναγράφονται τα ονόματα.

Κοινώς, η Κέισι είναι στην τρίτη θέση με απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη Κάτια. Μιλάμε όμως για τελικό, μιλάμε για μικρές διαφορές και σίγουρα η Κέισι είχε μια πολύ σταθερή πορεία στο παιχνίδι που δεν την έφερε σχεδόν ποτέ σε θέση υποψήφιας, με εξαίρεση ένα επεισόδιο στα μέσα Νοεμβρίου.

Μπορούμε λοιπόν να μιλήσουμε για μια παίκτρια που έφτασε δικαίως στον τελικό και δεν θα είναι έκπληξη

αν είναι και η νικήτρια. Κάτι που μπορεί να συμβεί κυρίως από αυτά που θα ψηφίσει το κοινό το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε, μπορούμε να μάθουμε κάποια πράγματα για τη ζωή της.

Η Κέισι γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια, έχει καταγωγή από την Αλβανία, όμως έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Καβάλα με τους γονείς και την δίδυμη αδερφή της. Με την αδερφή της έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό και είναι και φίλες, με την Κέισι να την αποθεώνει συχνά πυκνά με αναρτήσεις στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια ενός θεματικού concept του GNTM, η Κέισι -όπως και όλες οι παίκτριες- φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της και εκεί η συγκίνηση της έφερε στην επιφάνεια και την άγνωστη οικογενειακή ιστορία, καθώς η 24χρονη αποκάλυψε ότι θαυμάζει απέραντα τη μητέρα της για τη μαχητικότητα και το θάρρος της. Τα λόγια αυτά συγκίνησαν τους πάντες, κυρίως γιατί η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε να δει τον πατέρα της από την ηλικία των 13 ετών…


Από μικρή ηλικία η Κέισι Μίζιου είχε έφεση στον αθλητισμό και για 12 χρόνια έπαιζε σε ομάδα μπάσκετ. Όταν έγινε 18 ετών όμως, άφησε το άθλημα και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητικός. Από εκεί φαίνεται πως της γεννήθηκε η αγάπη για τη μόδα και κατάλαβε πως έχει το potential για να γίνει μοντέλο.

Σύντομα άρχισε να συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων, συνεργάστηκε με πρακτορείο μοντέλων, ενώ έχει δουλέψει και για Έλληνες σχεδιαστές. Μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει πασαρέλα στη Νέα Υόρκη και το μότο της είναι «Αν το βάλεις στόχο, μπορείς να το πετύχεις».

Η Κέισι του GNTM 2 δηλώνει φουλ ερωτευμένη: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Στα προσωπικά της, η Κέισι έχει σχέση και έχει εκφράσει πολλάκις το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και τον θεωρεί τον άντρα της ζωής της.

Στο Instagram της δηλώνει freelance μοντέλο και αυτές είναι μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες του πόσο πολύ το έχει.

View this post on Instagram

//By the sea// @thesalt_beachwear

A post shared by Keisi Keimi (@keisi_keimi) on Jun 16, 2019 at 7:22am PDT

View this post on Instagram

||your body is a battleground|| @seralexa_photography

A post shared by Keisi Keimi (@keisi_keimi) on Sep 26, 2018 at 8:06am PDT

View this post on Instagram

SS19 Wild Season @sanibel_beachwear_lifestyle @manthos_tsakiridis @elissavetboz_mua

A post shared by Keisi Keimi (@keisi_keimi) on May 28, 2019 at 1:56am PDT

View this post on Instagram

//Side by side till the end// #friendship

A post shared by Keisi Keimi (@keisi_keimi) on Jun 21, 2019 at 4:37am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα