GNTM 2 – Irene Angelopoulos: Αυτή είναι η fashion designer που «υπογράφει» τις δημιουργίες του ημιτελικού

16:07 17/12/2019 - Πηγή: People

Αγάπησε τη μόδα από αρκετά μικρή ηλικία όταν έβλεπε τη σχεδιάστρια γιαγιά της να δημιουργεί, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην Athens Xclusive Designers Week, όπου ήταν και η αφετηρία για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Να γίνει σχεδιάστρια μόδας.

Η Irene Angelopoulos μιλά στο InStyle.gr

και μοιράζεται μαζί μας ποιο είναι το αγαπημένο της go to σύνολο, τι φορά και την κάνει να νιώθει όμορφη και φυσικά μας ενημερώνει για το τι πρόκειται να δούμε στην επόμενη συλλογή της.

Ποια είναι η στιγμή που συνειδητοποίησες πως το σχέδιο μόδας είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου;

Από μικρή λάτρευα την μόδα, στοίβες Vogue περιοδικών υπήρχαν σπίτι μου και όντας επηρεασμένη από την γιαγιά μου που ήταν σχεδιάστρια άρχισα να λατρεύω αυτό τον χώρο. Αυτή την μαγεία της δημιουργίας που από ένα απλό ύφασμα δίνεις πνοή στο πανί και το μεταμορφώνεις σε ένα υπέροχο φόρεμα. Ήξερα πως έχω γεννηθεί για αυτό γιατί αντί να παίζω με κούκλες, εγώ σχεδίαζα «πόζες» (έχω άπειρα σχέδια σε κούτες!!). Ξεκίνησα να σχεδιάζω για μένα βραδινά φορέματα και τουαλέτες που είναι ξεκάθαρα η αδυναμία μου και η ανταπόκριση των γυναικών όταν έβγαινα έξω ήταν τόσο έντονη που αποφάσισα να μην φοράω μόνο εγώ τις δικές μου δημιουργίες αλλά να μπορούν και οι υπόλοιπες γυναίκες να τις κάνουν δικές τους. Σκεπτόμενη λοιπόν την φράση  :«leave a little sparkle wherever you go» και θέλοντας να αναδείξω την γυναικεία θηλυκότητα στην πιο άψογη απεικόνιση της γεννήθηκε το brand μου Irene Angelopoulos. 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης και δείτε τις εμπνευσμένες δημιουργίες της designer εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα