Η Gwen Stefani στον τελικό του “The Voice” με ρούχο Vassilis Zoulias που είχε φορέσει και η Φαίη μας!

Η Gwen Stefani εμφανίστηκε στον τελικό του αμερικάνικου «The Voice» με ρούχο του Vassilis Zoulias και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το εκπληκτικό της φόρεμα.

Κοιτώντας την εμφάνιση της τραγουδίστριας παρατηρήσαμε πως το φόρεμα κάτι μας θύμιζε! Τον Νοέμβριο του 2018, ο σχεδιαστής ήταν καλεσμένος στο Πρω1νό κι η Φαίη μας είχε φορέσει αυτό το ρούχο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Happy to see @gwenstefani wearing my dress at the voice finale last night !! #sohappyicanscream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις 16 Δεκ, 2019 στις 11:20 μμ PST

Η Gwen Stefani φόρεσε το φόρεμα με μια ζώνη στη μέση με φιόγκο και γάντια και αστραφτερό τσόκερ.  Η Φαίη μας είχε φορέσει το ίδιο φόρεμα τον Οκτώβριο του 2018 με χαμηλές γόβες και υπέροχα αξεσουάρ.

Δες πώς σχολίασε η ομάδα του Πρω1νού την εμφάνιση της Gwen Stefani.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα φορέσεις τις ζώνες σου αυτή τη σεζόν -10 τέλειοι τρόποι!- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου αλλάζοντας μικρές λεπτομέρειες στο στιλ σου

Office Style: 6 ανανεωμένα outfits για το γραφείο…λίγο πριν αλλάξει η χρονιά!- Κάνε κάποιες αλλαγές που θα σε ανανεώσουν στο λεπτό!

Δες τι φόρεσε η Chiara Ferragni σε χριστουγεννιάτικο πάρτι και πάρε ιδέες για το δικό σου look στο ρεβεγιόν!- Η fashionista ποζάρει με τις αδερφές της και γίνεται viral!

Keywords
Τυχαία Θέματα