Eminem: «Κόντεψα να πεθάνω από τα ναρκωτικά»

15:07 10/7/2013 - Πηγή: People

Μπορεί κανείς να μην έπεσε από τα σύννεφα με την είδηση πως ο Eminem είχε πρόβλημα με τις ουσίες, είναι όμως πολύ γενναίο όταν ένα τόσο μεγάλο όνομα παραδέχεται δημοσίως κάποιο πρόβλημα αυτού του μεγέθους. Ο rapper μίλησε ανοιχτά για τα ναρκωτικά, τον εθισμό του σε αυτά, καθώς και την φορά που έπαθε overdose στο καινούριο ντοκιμαντέρ του Matthew Cooke, How To Make Money Selling Drugs.

Ο καλλιτέχνης

του Recovery είπε στην κάμερα του Cooke: «Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς άρχισε να αποτελεί πρόβλημα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως μου άρεσε όλο και πιο πολύ». Ο Eminem εξηγεί στη συνέχεια πως θεωρούσε πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας από την στιγμή που, όπως είπε, «δεν ήταν στο δρόμο να χτυπάει ενέσεις ηρωίνης». Ο εθισμός του ήταν σε συνταγογραφούμενα χάπια και συγκεκριμένα στα Vicodin, Valium και Xanax.

«Τα όργανα μου σταματούσαν το ένα μετά το άλλο» είπε για την φορά που έπαθε overdose, φτάνοντας στο χείλος του θανάτου. «Πρώτα το συκώτι μου, μετά τα νεφρά μου και εν συνεχεία τα υπόλοιπα. Οι γιατροί δεν πίστευαν πως θα τα καταφέρω». Στο αποκορύφωμα του εθισμού του ο Eminem είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει 60 Valium και 30 Vicodin την ημέρα! «Οι γιατροί μου είπαν πως ήμουν δυο ώρες μακριά από τον θάνατο».

Το ντοκιμαντέρ του Cooke βγήκε πριν από μερικές εβδομάδες στις αμερικανικές αίθουσες ενώ υπάρχει και στο iTunes και συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις από dealers, ανθρώπους της δίωξης ναρκωτικών αλλά και celebrities μεταξύ των οποίων οι Susan Sarandon και 50 Cent.

The post Eminem: «Κόντεψα να πεθάνω από τα ναρκωτικά» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα