Doda Miranda: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Denize Severo

12:55 14/6/2019 - Πηγή: People

Για τις περισσότερες χώρες του πλανήτη μπορεί η «Ημέρα των Ερωτευμένων» να γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τη Βραζιλία. Εκεί ως «Ημέρα των Ερωτευμένων» έχει καθιερωθεί η 12η Ιουνίου.

Με αφορμή λοιπόν, την αφιερωμένη στον έρωτα ημέρα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Doda Miranda αποφάσισε να κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην νυν σύζυγό του Denize Severo, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως ο έρωτάς τους αντί να φθίνει, μεγαλώνει.

Ο βραζιλιάνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Denize τον περασμένο Σεπτέμβρη και από τότε οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι.

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: «Κάθε μέρα που περνά είμαι και πιο ερωτευμένος μαζί σου. Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και με κάνεις να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνεις. Με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Ο θεός να σε ευλογεί με αγάπη και υγεία γιατί θέλω να ζήσω μαζί σου μέχρι τα εγγόνια μας να γίνουν 100 χρόνων!».

Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή ωστόσο αυτό που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από αυτό της ίδιας της συζύγου του η οποία έγραψε: « Η καρδιά μου θα εκραγεί από την αγάπη που νιώθω για εσένα. Δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο, ούτε στα πιο μεγάλα μου όνειρα. Το να είμαι δίπλα σου είναι ένα μεγάλο δώρο για το οποίο ευχαριστώ τον Θεό».

View this post on Instagram

Minha eterna namorada como TE AMO Cada dia que passa vc se torna mais importante em minha vida e sempre me tornando uma pessoa melhor. Obrigado por tudo meu amor Você me faz o homem mais feliz do mundo Peço a Deus que nos abençoe sempre com muita SAÚDE pois quero ficar com vc até nossos netos completarem 100 anos TE AMO MUITO

A post shared by Doda Miranda (@dodamiranda) on Jun 12, 2019 at 5:56am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα