Dancing With The Stars: Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δούκισσα Νομικού ακούγονται για την παρουσίαση – Σκέψεις και για Καγιά

13:49 23/10/2019 - Πηγή: People

Μετά το MasterChef και το Next Top Model, στο Star έχουν βρει ακόμα ένα σόου που στο πρόσφατο τηλεοπτικό παρελθόν έκλεισε άδοξα την πορεία του. Ο λόγος για το Dancing With The Stars που στο 5ο και τον 6ο κύκλο του στον ΑΝΤ1 δεν είχε προσφέρει τα αναμενόμενα σε επίπεδο τηλεθέασης και δεν έγινε προσπάθεια επαναγοράς των δικαιώματων.

Δύο χρόνια μετά, το Star το εντάσσει στο πρόγραμμά του και μένει να δούμε αν αυτό θα συμβεί από το δεύτερο μισό της σεζόν, όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί τα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση, δε θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν αν συνέβαινε τώρα ή του χρόνου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο GNTM, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώνονται σιγά σιγά, αφού το πρόγραμμα βρίσκεται τουλάχιστον ένα μήνα πιο μπροστά σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν θα είναι απόλυτα ελεύθερη για να αναλάβει την παρουσίαση και στο Star την έχουν ως πρώτη επιλογή, σύμφωνα με όσα ανέφεραν η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό και η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Μεσημέρι Με Τον Γιώργο Λιάγκα.

Το έτερο όνομα που παίζει έντονα, είναι αυτό μίας που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν το Dancing With The Stars. Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πρόσωπο που θα ήθελαν στο Star να έχουν και να της δώσουν την ευκαιρία για μια δυναμική επανεμφάνιση στο τηλεοπτικό πεδίο μετά από 2 και πλέον χρόνια. Άλλωστε, η ίδια έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να επιστρέψει μετά την δεύτερη γέννα της.

Αυτές οι δύο κυρίες δεν είναι πάντως οι μόνες. Πάλι σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, υπάρχει και το όνομα της Βίκυς Καγιά, η οποία έχει παρελθόν παρουσίασης σε χορευτικό σόου και έχει γνώσεις χορού. Ο λόγος για το So You Think You Can Dance. Βέβαια, η Καγιά έχει φορτωμένο πρόγραμμα όλο το χρόνο, αφού εκτός από το GNTM, έχει και το εξίσου επιτυχημένο Shopping Star.

Keywords
Τυχαία Θέματα