Bρέθηκε η μικρή Βαλεντίν στη Γαλλία – Ο πατέρας της ομολόγησε πώς και γιατί έστειλε το κορίτσι εκεί

12:00 12/2/2020 - Πηγή: People

Στη Γαλλία εντοπίστηκε η μικρή Βαλεντίν, που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Ιανουαρίου από το Παγκράτι.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της 7χρονης ομολόγησε πως έστειλε ο ίδιος το παιδί του στην αδελφή της γυναίκας του, στη Γαλλία.

Εξήγησε ότι προέβη σε αυτή την πράξη, προκειμένου το παιδί να έχει ένα καλύτερο μέλλον, ενώ όπως είπε μπήκε στη διαδικασία να λέει ψέματα στην αστυνομία και

στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, επειδή φοβήθηκε και γι’ αυτό δήλωσε την εξαφάνισή του παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ακούστηκε μάλιστα ότι ο πατέρας της μικρής παρακολουθείτο διακριτικά όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ η χθεσινή προσαγωγή του στον εισαγγελέα έγινε προκειμένου να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους που είχαν τη Βαλεντίν στη Γαλλία.

Σημειώνεται ότι αυτή η νέα κλήση για κατάθεση, προέκυψε από μία δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στην οποία υποστήριζε ότι τον είχαν προσεγγίσει από μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, προτείνοντάς του να δώσει το ανήλικο κορίτσι για υιοθεσία.

Κατά πληροφορίες, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα της 7χρονης βρέθηκαν επικοινωνίες με άτομα από την Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση της κόρης του.

Υπενθυμίζεται οτι η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης βρίσκεται στη Γαλλία και γι’ αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας φυσικά αμοιβή.

Βάσει των όσων έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το κοριτσάκι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bρέθηκε, Βαλεντίν, Γαλλία,Brethike, valentin, gallia