«8 λέξεις»: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδράς Γεωργίου

11:21 14/7/2019 - Πηγή: People

Το «Τατουάζ» εδώ και λίγο καιρό έριξε αυλαία, όμως Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του, βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας του σειράς.

Όπως έχει γίνει γνωστό η σειρά θα ονομάζεται «8 λέξεις» και θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν θα η συχνότητα προβολής της θα είναι τέσσερις φορές την εβδομάδα με δίωρα επεισόδια ή πέντε ωριαία επεισόδια. Να σημειώσουμε επίσης πως η πρεμιέρα προγραμματίζεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια σειρά φωτογραφιών από την προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς.

Δείτε τις φωτογραφίες

1 από 5

2 από 5

3 από 5

Sponsored Ad

4 από 5

5 από 5

Υπόθεση

Στο επίκεντρο της σειράς είναι ο Μιχαήλ Καλλέργης (Ιάσονας Παπαματθαίου), ο οποίος είναι πολιτικός και έχει το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Ο άντρας είναι παντρεμένος με την Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη), ενώ παράλληλα διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τη Ρωξάνη (Δανάη Παππά). Από την άλλη, ο Οδυσσέας (Αντρέας Γεωργίου) είναι ένας τολμηρός καλλιτέχνης, ζωγράφος, ο οποίος ζει για το παρόν, ενώ η μάνατζερ του (Ναταλία Κηρύκου) είναι ερωτευμένη μαζί του. Στο παρελθόν ο Οδυσσέας είχε σχέση με τη νυν σύζυγο του αδελφού του, αλλά εκείνη επέλεξε να παντρευτεί τον Μιχαήλ λόγω μιας συμφωνίας. Η μοίρα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Ρώμη ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα συναντούν τον Οδυσσέα, ο οποίος τους προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του. Εκεί, μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, καθώς βλέπει έναν πίνακα που δείχνει τη σύζυγο του γυμνή. Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλο τον άντρα, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις. Στο μεταξύ, η μητέρα (Πέμη Ζούνη) των δύο αντρών, Μιχαήλ και Οδυσσέα, κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τις ισορροπίες. Ακόμη μία ιστορία που έχει τη δική της βαρύτητα είναι η σχέση του ζευγαριού (Απόστολος Γκλέτσος – Θάλεια Ματίκα) που δοκιμάζεται, με τη γυναίκα να προσπαθεί να σώσει το παιδί της από τον θάνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα