6 χρόνια People! Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τι άλλαξε στη ζωή μου ύστερα από το πρώτο μου εξώφυλλο στο περιοδικό»

20:09 16/6/2019 - Πηγή: People

«Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από το πρώτο μου εξώφυλλο στο People. Ήταν πέντε χρόνια γεμάτα ευχάριστες στιγμές, δύσκολες, νίκες και ήττες. Μαθήματα. Ζωή. Σίγουρα δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν. Έχουν αλλάξει πολλά.

Νιώθω ευλογημένη που μέσα σε αυτά τα χρόνια συνεχίζω να προσπαθώ για την κατάκτηση των στόχων μου. Να δημιουργώ. Να εξελίσσομαι ως άνθρωπος, ως μάνα, ως επαγγελματίας. Νιώθω ευλογημένη που τα παιδιά μου μεγαλώνουν και μέρα τη μέρα από παιδιά γίνονται δύο υπέροχοι κύριοι. Ο χαμός του μπαμπά μου σίγουρα είναι κομβικό σημείο και υπερκαλύπτει οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει συμβεί μέσα σε αυτή την πενταετία. Ήταν μεγάλη και ξαφνική απώλεια και δεν περνάει μέρα που –με τον έναν ή τον άλλο τρόπο– να μην τον σκεφτώ.

Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τον Σεπτέμβριο του 2014, αλλά οι σταθερές είναι εκείνες που μου δίνουν δύναμη για να διαχειρίζομαι κάθε αλλαγή, ευχάριστη ή δυσάρεστη. Τα παιδιά μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου που ήρθαν για να μείνουν στη ζωή μου. Η πεποίθησή μου ότι όσο έχω πίστη, υπομονή και επιμονή, όλα θα είναι καλά! Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι πως όσο έχω υγεία, πίστη, επιμονή και υπομονή, όλα θα είναι καλά!».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα