Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Μπορεί να επιστρέψαμε στην Αθήνα αλλά η διασκέδαση δεν σταματάει εδώ. Το επόμενο 2ήμερο μας επιφυλάσσει ποικίλες προτάσεις για να βγούμε και να περάσουμε καλά. Βρείτε εδώ τις πιο ενδιαφέρουσες.ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με την Μελίνα Κανά στο Θέατρο Βράχων
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προσκαλεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, τη φωνή που τον συνόδεψε στα πρώτα του δημιουργικά μουσικά βήματα να τον συνοδέψει για άλλη μια φορά στη σκηνή. Ο
λόγος για τη μοναδική φωνή της Μελίνας Κανά. Ένα βράδυ μουσικής απόλαυσης, μια γιορτή νοσταλγίας απόψε στο Θέατρο Βράχων.

"Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη" επί σκηνής Ωδείου Ηρώδου του Αττικού
Ένα ταξίδι με εισιτήριο τη φαντασία προσγειώνεται στις κερκίδες του Ηρώδειου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30. Το ελληνικό παραμύθι της Λιλιπούπολης γιορτάζει τα 37 χρόνια δημιουργίας του, και επιστρέφει για να νιώσουμε πάλι παιδιά. Οι μοναδικοί στίχοι της Μαριανίνας Κριεζή, οι γοητευτικές μελωδίες και οι μουσικοί ρυθμοί του Δημήτρη Μαραγκόπουλου, του Νίκου Κυπουργού, της Λένας Πλάτωνος και του Νίκου Χριστοδούλου θα είναι οι οδηγοί μας για να πετάξουμε στη χώρα του χοντρού μπιζελιού, της Ρόζας Ροζαλίας και των άλλων αγαπημένν ηρώων.

ΘΕΑΤΡΟ
Ιερουσαλήμ του Γκονσάλο Ταβάρες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το μυθιστόρημα του πολυβραβευμένου Πορτογάλου συγγραφέα Γκονσάλο Μ. Ταβάρες, «Ιερουσαλήμ», διασκευασμένο από τη Βάνα Πεφάνη και τον Γιάννη Καρκανεβάτου, στο γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

ΧΟΡΟΣ
H Carmen του Bizet και το Bolero του Ravel για μια βραδιά στο Ηρώδειο!
Μία λαμπερή βραδιά με τα μεγαλύτερα αστέρια του flamenco θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Δύο από τα πιο δημοφιλή μουσικά – χορευτικά έργα, η «Carmen» του Bizet και το «Bolero» του Ravel θα μας παρασύρουν στους ρυθμούς τους, σε μία κορυφαία παράσταση στο Ηρώδειο.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Φεστιβάλ Τεχνών: «Open September 2» στον πολυχώρο Vault
Ο πολυχώρος VAULT διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Τεχνών «OPEN SEPTEMBER 2» από τις 12 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. παρουσιάσεις Video, εκθέσεις, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια χαρακτικής ταινίας είναι λίγες μόνο από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ. Με ώρες Λειτουργίας 18:00 – 01:00 και γενική είσοδος ελεύθερη (ανάλογα με τις εκδηλώσεις) ένας πυρήνας πολιτισμούς και κεφιού έρχεται να γεμίσει το Σαββατοκύριακο.

EKΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Λυρική τιμά την Μαρία Κάλλας, με ανοιχτό μουσικό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας
36 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο της Μαρίας και η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο με μια σειρά μουσικών δρώμενων στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 22.00 το βράδυ.
Keywords
Τυχαία Θέματα