Αποκλειστικό: Μαθήματα διδασκαλίας από Κουτσελίνη-Μενεγάκη, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

13:01 16/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βάλει στόχο της να γίνει παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και για να το πετύχει ξεκίνησε εντατικά μαθήματα.
Καθηγήτριές της κυρίως, η Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και η Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvshow.gr η Κωνσταντίνα έκανε αρκετά δοκιμαστικά στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας μόνοι της και μάλιστα επιστράτευσαν ακόμα και κομπάρσους για να υποδυθούν τους καλεσμένους της . Η έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη
της έλεγε από το ακουστικό πώς πρέπει να ρωτάει και να απαντάει τους καλεσμένους της ενώ παρούσα ήταν και η Ελένη Μενεγάκη που την συμβούλευε πώς να κάθεται και πώς να κοιτάζει στον φακό. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο ξεκίνημά της την Ελένη Μενεγάκη «δημιούργησε» η Ζήνα Κουτσελίνη και γι’αυτό η ωραία Ελένη θεώρησε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βοηθήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για μια υπάκουη μαθήτρια που θέλει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για να γίνει top παρουσιάστρια. Στον Alpha όλοι στηρίζουν την Κωνσταντίνα και προσπαθούν να την βοηθήσουν. Εκτός όμως, από το πώς να στέκεται και να μιλάει θα πρέπει να προσέξει το μακιγιάζ και τα μαλλιά της . Γι’αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε μακιγιέρ και πλέον κοντά της έχει τον καλύτερο στο είδος του, Δημήτρη Δημητρούλη που την μεταμόρφωσε σε πραγματική κούκλα. Πέρα όμως από τα δοκιμαστικά για να αναλάβει δική της εκπομπή ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά», γίνονται και μαθήματα ρεπόρτερ, μια και η Κωνσταντίνα θα βγαίνει μέσα στην εβδομάδα δύο φορές να κάνει ρεπορτάζ και να μιλάει με τον κόσμο, κομμάτια που θα πιέζονται «Μες το καλή χαρά». Δουλειές με φούντες δηλαδή για την συμπαθή Κωνσταντίνα!

πηγή: tvshow.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα