Υπο διάλυση η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ . Παύση πληρωμών από σήμερα

13:14 26/10/2023 - Πηγή: iHunt
Υπο διάλυση η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ . Παύση πληρωμών από σήμερα

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει το ΔΣ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ μετά την σημερινή απόφαση της συνεργαζόμενης τράπεζας με την ομοσπονδία να μην δέχεται να πραγματοποιήσει τραπεζικές συναλλαγές. Πέρα από τις τρέχουσες ανάγκες της ομοσπονδίας κινδυνεύουν, αν δεν δοθεί σύντομα λύση, να μείνουν απλήρωτοι ο ομοσπονδιακοί θηροφύλακες κα ιτο υπαλληλικό προσωπικό.

Η

κατάσταση ξέφυγε όταν καθαιρέθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Θεόφιλος Μυλόπουλος από το αξίωμά του. Ο κ. Μυλόπουλος υποστηρίζει ότι ΠΟΤΕ δεν παραιτήθηκε και ΠΟΤΕ δεν κατατέθηκε μομφή εναντίον για να έχει τη δυνατότητα να απολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Τέλος ο Θ. Μυλόπουλος από Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

Αξίζει να σημειωθεί ότι προχθές έγινε διοικητικό συμβούλιο στο οποίο εμφανίστηκε κατά μαγικό τρόπο πρόταση μομφής ένα σχεδόν μήνα μετά την καθαίρεση του κ. Μυλόπουλου.

Ο κ. Μυλόπουλος έστειλε εξώδικο προς την ΚΟΜΑΘ και αφού κατ’ αυτόν δεν υπάρχει προεδρείο το απέστειλε προς τον Γενικό Διευθυντή και τη γραμματέα της ομοσπονδίας.

Επίσης το κοινοποίησε στην Διεύθυνση Συντονισμού και Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης και της συνεργαζόμενης τράπεζας.

Στο εξώδικο ο κ. Μυλόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρει :

Όπως είναι γνωστό είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤ` Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, χωρίς μέχρι σήμερα να έχω παυθεί ή αντικατασταθεί νομίμως.

Δυστυχώς κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 18-9-2023 έλαβαν χώρα έκνομες ενέργειες και απόπειρες αλλοίωσης της θέλησης του σώματος των κυνηγών, όπως εκφράστηκε στις τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις και συνεδριάσεις του Δ.Σ., πράξεις, οι οποίες αποτελούν και εγκληματικές ενέργειες, οι οποίες προβλέπονται και τιμωρούνται από τον Ποινικό Κώδικα.

Προκειμένου λοιπόν να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματα μου, ώστε να προστατεύσω αποτελεσματικά τόσο τη δική μου προσωπικότητα όσο και τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας, της οποίας, τονίζω, παραμένω νόμιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. ζητώ, δίδοντας ταυτόχρονα και σχετική ιεραρχική εντολή, από τον πρώτο από εσάς να μου χορηγήσει εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παρούσας νόμιμο αντίγραφο σε φορητό μέσο ψηφιακής αποθήκευσης (φλάς) των μαγνητοφωνημένων πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 18-9-2023 και από την δεύτερη από εσάς νόμιμο φωτοτυπικό αντίγραφο των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 18-9-2023.

Με λίγα λόγια θεωρεί ότι παραμένει πρόεδρος της Ομοσπονδίας και το νέο ΔΣ είναι παράτυπο και δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να διαχειρίζεται τα χρήματα της ομοσπονδίας.

Επίσης εκρεμμεί καταγγελία για αντικαταστατικές ενέργειες μέλους του ΔΣ.

Η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ διανύει μια δύσκολη περίοδο και από ότι φαίνεται η κατάσταση θα δυσκολέψει δημιουργώντας προβλήματα στην κυνηγετική δραστηριότητα στη Μακεδονία και Θράκη.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

The post Υπο διάλυση η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ . Παύση πληρωμών από σήμερα appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπο, ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, Παύση,ypo, st’ komath, pafsi