Τροχαίο με λύκο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

13:35 22/4/2023 - Πηγή: iHunt

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εξελιχτεί στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος.
ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, μετά το φανάρι της Πυθαγόρα στον κεντρικό δρόμο Πανοράματος Θέρμης.

Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας νεαρός αρσενικός λύκος, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 21/04/23 από διερχόμενο μέλος της Φιλοζωικής Πανοράματος και από μέλος του Animal Rescue and Defence Squad ο οποίος αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook

: “Σήμερα η ομάδα μας συμμετείχε στην αναγνώριση ενός λύκου που βρέθηκε νεκρός στο Πανόραμα. Ήταν ένα μικρόσωμο νεαρό αρσενικό ζώο. Ο λόγος που βρέθηκε στην περιοχή είναι επειδή διώχθηκε από την αγέλη του όπως γίνεται σε νεαρή ηλικία για την αναζήτησή νέου χώρου και δημιουργία νέας ομάδας, αλλά το ζώο αποπροσανατολίστηκε και έγινε το λάθος που του κόστισε την ζωή. Δεν έχουμε κανένα λόγο ανησυχίας καθώς τα ζώα αυτά αποφεύγουν κάθε επαφή με τους ανθρώπους όμως προφυλάσσουμε τα ζώα μας.”

Αυτό που κάποιος εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί είναι πόσοι λύκοι υπάρχουν άραγε όταν σκοτώνονται τόσοι πολλοί κάθε χρόνο σε τροχαία ; Πάντως σίγουρα όχι 700 και 1000 που ισχυρίζονται οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τον λύκο.

Γιατί όμως συνεχίζουν να επιμένουν να διατυμπανίζουν ότι υπάρχουν μόνο 700 λύκοι σε όλη την Ελλάδα ;;; (πρόκειται για νούμερα που έχουν προκύψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα που δεν θα τη μάθουμε αν δεν γίνει καταμέτρηση των λύκων από ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό).

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

The post Τροχαίο με λύκο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα