Σύλληψη και κατάσχεση οχημάτων για νυχτερινή λαθροθηρία

16:27 9/1/2021 - Πηγή: iHunt

Ένα ακόμα πετυχημένο χτύπημα στην νυχτερινή λαθροθηρία ήρθε έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ολονύκτια παρακολούθηση και σωστή συνεργασία των ανθρώπων του Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας, του ομοσπονδιακού θηροφυλακα της Ζ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Σποράδων Νήσων κ. Νακα Δημητρίου και των ανδρών της ΕΛΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας τους οποίους διέθεσε ο Διοικητής αυτού κ.Μουταφιδης Πέτρος.

Χθες περί ώρα 20:00 ενώ η περιοχή του Βοτανοχωρίου

Τυρνάβου βρισκόταν σε διαρκή παρακολούθηση εισήλθαν δύο οχήματα από τα οποία το ένα στάθμευσε στην αρχή του αγροτικού δρόμου σβήνοντας τα φώτα του και το άλλο συνέχισε να κινείται ψάχνοντας με χρήση προβολέα στο πεδινό κομμάτι της περιοχής αυτής.

.Στις 21:05 έπεσε πυροβολισμός από το όχημα το οποίο κινούνταν σε αυτό την περιοχή.

.Οι δράστες επέβαιναν σε δύο οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ στο εσωτερικό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένας φορητός προβολέας, 88 φυσίγγια θήρας και δύο φορητοί ασύρματοι.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε, ο ένας από τους συλληφθέντες στερούνταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης. Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν επίσης τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ) για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επειτα τα 4 άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ.Ελασσόνας για τον σχηματισμό δικογραφίας και βεβαίωση όλων των διοικητικών προστίμων που σχετίζονται με την αποτροπή διάδοσης του Covid 19.

The post Σύλληψη και κατάσχεση οχημάτων για νυχτερινή λαθροθηρία appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα