Η Kate Middleton έχει γενέθλια και η βασιλική οικογένεια της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο!

14:17 9/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton έχει γενέθλια και κλείνει τα 39! Η Δούκισσα του Cambridge δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από τη βασιλική οικογένεια μέσω μίας υπέροχης ανάρτησης στο Instagram.

Η Kate Middleton έχει γενέθλια:
Η ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας

Η Kate Middleton έκλεισε τα 39 και αυτή την τόσο σημαντική μέρα η βασιλική οικογένεια της ευχήθηκε μέσα από τα social media με μία υπέροχη ανάρτηση. Ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram εκ των οποίων στη μία είναι μαζί με τη Βασίλισσα Ελισσάβετ στο Chelsea Flower Show το 2019. Η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μόνη της είναι από μία επίσκεψη στους προσκόπους. Η λεζάντα της ανάρτησης γράφει χαρακτηριστικά:

Wishing The Duchess of Cambridge a very happy birthday today!

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Στον λογαριασμό της, η Kate Middleton, ανάρτησε μία φωτογραφία της και ευχαρίστησε για τις θερμές ευχές που δέχθηκε στέλνοντας και το δικό της μήνυμα υποστήριξης σε όλους όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Ο Κάρολος και η Camilla ευχήθηκαν επίσης στη Δούκισσα του Cambridge μέσω μίας ακόμα ανάρτησης στο λογαριασμό τους στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton έχει γενέθλια και η βασιλική οικογένεια της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα