Ο Φυστίκης εφιστίκωσε

17:57 21/3/2022 - Πηγή: iHunt

Μασάει ο Φιστίκης ταραμά; Για ταραμά δεν βάζω το χέρι μου στα δόντια του, αλλά Υπουργούς, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μασάει και δάκνει. Ακόμη και τους πιο σκληρόπετσους. Και δεν του φαίνονταν έτσι όπως τον κατάντησαν με τα φουλάρια στο λαιμό και τα γιαουρτάκια, χωρίς πέτσα, που τον τάιζαν. Ούτε η Λάμια να ήταν, μετά τους Υπουργούς θα έβαζε δόντι στη Βουλή και άντε να τον σταματήσεις. Γι’ αυτό σας λέω, άγιο είχαμε και σώθηκε το Έθνος μας από τα δόντια του Φιστίκη.

Τι να σου κάνει όμως και αυτός ο καψερός. Κάποιος υπουργός,

υπάρχουν πάντοτε και γκρίνιες εσωκομματικές, του σφύριξε στο αυτί ποιος είναι ο υπαίτιος που δεν έχει κρεμαντζούλια κάτω από την ουρά και πήρε ανάποδες. Και τι να κάνει; Να φιστικώσει δεν μπορεί, οπότε το έριξε στο δάγκωμα. Όχι στους λύκους της Πάρνηθας ή στις φωτεινές πριγκηπόγατες της ζωολατρικής πασιονάρας, αλλά στους φωστήρες του Μαξίμου που αποφάσισαν ότι ο ακρωτηριασμός των σκύλων είναι για το καλό τους.

Όμως ανακύπτει ένα μεγάλο δίλημμα για τους απανταχού πιστούς της ζωοεπανάστασης. Με ποιον πρέπει να είναι ο αγνός ζωόφιλος; Με τον σκύλο που κήρυξε την κανονική επανάσταση εναντίον των ψαλιδοχέρηδων υπουργών ή με τον Υπουργό που υπερασπίζεται τα ψαλίδια του;

Και αν ταχθούν με τον Φιστίκη, γιατί δεν βλέπουμε τα κύματα συμπαράστασης στο δράμα ενός σκύλου που κόντεψε να χάσει τα δόντια του, είναι σκληρόπετσοι οι υπουργοί και έχουν και κόκκαλο βαρύ.
Αν συστρατευτούν πίσω από τους ψαλιδοχέρηδες, γιατί δεν βλέπουμε ακόμη τα ψηφίσματα και τις ανακοινώσεις που θα προτείνουν να ξεδοντιάσουμε τους φιστίκηδες, για το καλό τους φυσικά και το καλό όλων μας. Τόσα και τόσα τους κόβουμε τους σκύλους, στα δόντια θα σταματήσουμε;

Θα είναι και μια πρόοδος της Φύσης το ξεδόντιασμα. Τι να τους κάνουν τους κυνόδοντες οι φιστίκηδες; Ούτε λαγούς δαγκώνουν, ούτε πέρδικες, ούτε καν αλεπούδες, σαν τα βάρβαρα σκυλιά των κυνηγών. Εκλεπτυσμένες κονσέρβες σολωμού και φουά γκρά πάπιας τρώνε, σε λίγο και πιρούνι θα μάθουν να χρησιμοποιούν και ακόμη τους αφήνουμε με τα κατάλοιπα της βάρβαρης κρεατοφαγίας; Πως θα γίνουμε η πρώτη βίγκαν χώρα στον πλανήτη;

Ξεδοντιάστε όλους τους σκύλους για να σωθούμε όλοι μας. Υπουργοί και πολίτες. Έτσι θα βλέπουμε χωρίς κινδύνους τα σκέρτσα και τα παιχνιδίσματα των φιστίκιδων στην τηλεόραση. Δεν είναι χαζοί οι ινδοί φακίρηδες που φιλάνε, χαϊδεύουν και ταΐζουν κόμπρες μπροστά στα πλήθη. Αν τις άφηναν με τα δόντια δεν θα ζούσε κανένας τους.

Κατά τα άλλα ακόμη περιμένω να διαβάσω ότι έπεσε το σχετικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ και συνελήφθη για κακούργημα ο Υπουργός και όσοι της φρουράς του βιαιοπράγησαν πάνω σε έναν άκακο και ανυπεράσπιστο σκυλάκο και μάλιστα ευνουχισμένο.

Σίγουρα θα τον προκάλεσαν, εδώ βλέπουμε τις ιέρειες της ζωολατρίας να επιτίθενται σε παιδάκια που ενόχλησαν στο πάρκο με την παρουσία τους τα αδεσποτούλια τους, γιατί δεν κάνουν κάτι όταν ολόκληρο το κράτος τα βάζει με έναν σκυλάκο;

Ξεδοντιάστε τον Φιστίκη. Αυτό το μήνυμα έπρεπε να ακουστεί από άκρου εις άκρον όλης της χώρας από τους απανταχού υπέρμαχους της ζωολατρίας. Γιατί όπως πήρε φόρα δεν θα μείνει παντελόνι και καλτσόν στην περιοχή Αθήνας και προαστίων, σε ράκη και κλωστές θα μετατραπούν, αφήνοντας σώβρακα και πωπούς σε κοινή θέα.

Εγώ πάντως ως κυνηγός είμαι με το μέρος του σκύλου στη διαμάχη αυτή. Καθόσον έχει τα δίκια του. Τον ρώτησαν αν επιθυμεί να του κόψουν τα αχαμνά; Δεν τον ρώτησαν. Και πως θα διαμαρτυρηθεί αν όχι με τα δόντια του;

Γιαυτό εξ άλλου του τα έδωσε η Φύση, για να αμύνεται εναντίον των εχθρών του. Και όποιος κόβει αχαμνά και ξεδοντιάζει σκύλους εχθρός τους είναι και σίγουρα δεν θέλει το καλό τους.

Θα τους πρότεινα να στείλουν τον Φιστίκη για κυνήγι μπας και ηρεμήσει, αλλά θα δαγκώσει κανένα λύκο ή καμμιά αλεπουδίτσα και θα έχουμε δράματα μετά. Θα καούν φλάντζες και κυκλώματα στο σύστημα της ζωολατρίας, οπότε ο δυστυχής Φιστίκης το μόνο που θα μπορεί να δαγκώσει πια είναι Υπουργοί και παρατρεχάμενοι, αντί για λαγούς και πέρδικες.

Και θα έχει όλα τα δίκια με το μέρος του.

Le Chasseur

The post Ο Φυστίκης εφιστίκωσε appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα