Κ.Σ. Πύλης : Εθελοντική αιμοδοσία και σεμινάριο ΚΑΡΠΑ

10:52 18/3/2022 - Πηγή: iHunt

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης ενημερώνει τα μέλη του ότι παράλληλα με τις αρχαιρεσίες την 10η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο σύλλογο εθελοντική αιμοδοσία και ΚΑΡΠΑ.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: . Για το «Σύλλογό μας» κάθε αιμοδοσία είναι μια έμπρακτη κίνηση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Κάθε νέος αιμοδότης είναι πρεσβευτής της ζωής. Μια σταγόνα αίμα προσφέρει ζωή. Το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων θα βρίσκεται δίπλα μας….μένει μόνο να δείξουμε την

ευαισθησία μας.

ΚΑΡΠΑ: “Η Βασική Υποστήριξη της ζωής” περιλαμβάνει τη βασική γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Σε συνεργασία, το τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας θα πραγματοποιήσει Διάλεξη, Επίδειξη & Πρακτική Εξάσκηση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ) με ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα και Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές (σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC), καθώς και επίδειξη στην Τεχνική Απόφραξης από ξένο σώμα σε Ενήλικες και παιδιά.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι όσοι επιθυμούν βεβαίωση BLS «ΚΑΡΠΑ» το ΕΚΑΒ Λάρισας προσφέρει στο σύλλογό μας δωρεάν μαθήματα για την απόκτησή της. Η εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει 7 περιόδους (ωριαίες) εκ των οποίων 5 προφορικές και 2 πρακτικές σε χώρο και χρόνο που θα καθοριστεί από τη συμμετοχή μας, αλλά και τις δυνατότητες του ΕΚΑβ. Παρακαλούμε λοιπόν όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω εκπαίδευση να ενημερώσουν το σύλλογο μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Τέλος το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τόσο το τμήμα αιμοδοσίας Τρικάλων όσο και το ΕΚΑΒ Λάρισας καθώς επίσης και την Αντιδήμαρχο Υγείας του Δήμου Πύλης κα Καλιώρα Χαρά που με δική της πρωτοβουλία θα οργανωθεί η παραπάνω επίδειξη.

The post Κ.Σ. Πύλης : Εθελοντική αιμοδοσία και σεμινάριο ΚΑΡΠΑ appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα