Γ. Αμυράς : Ο υπουργός που κοίταξε τους κυνηγούς στα μάτια…VIDEO

18:09 19/4/2023 - Πηγή: iHunt

Η θητεία του υφυπουργού περιβάλλοντος πλησιάζει στο τέλος και αν θέλουμε να κάνουμε έναν απολογισμό τότε μόνο θετικά θα μπορούσαμε να την κρίνουμε και αυτό δεν είναι δικό μου συμπέρασμα αλλά συμπέρασμα μιας μεγάλης μερίδας κυνηγών.

Έναν υπουργό που τον υποδεχθήκαμε όχι καλά θα έλεγα, ιδιαίτερα εγώ,  αλλά στη συνέχεια βάλθηκε να μας διαψεύσει και το κατάφερε. Ένας υπουργός που μας κοίταξε στα μάτια, μας άκουσε και τελικά κατάλαβε ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις έχουν την τεχνογνωσία (με το επιστημονικό τους επιτελείο) και τη θέληση να συμβάλλουν στην αειφορία

των ειδών και να βοηθήσουν την βιοποικιλότητα στη χώρα μας.

Τελικά οι κυνηγετικές οργανώσεις κατάφεραν να είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης για τον κ. Αμυρά και ο κ. Αμυράς έκανε το αυτονόητο. Στήριξε την κυνηγετική δραστηριότητα. Δεν έκανε χάρη. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κάθε υπουργός αρμόδιος για τη θήρα. Μελέτησε τα προβλήματα, άκουσε τους επιστήμονες και προσπάθησε να βρει λύσεις χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.

Οι προηγούμενοι υπουργοί, αρμόδιοι για το κυνήγι, πάντα έβαζαν σε μια ζυγαριά αυτά που έπρεπε να γίνουν και αυτά που είναι εφικτό να γίνουν ώστε να μην δυσαρεστηθεί κανείς. Ο κ. Αμυράς δεν το έκανε αυτό και είναι πραγματική εντυπωσιακή η θέση που πήρε για τις κυνηγετικές οργανώσεις και τη θηροφυλακή από το βήμα της Βουλής. Από εκεί που δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς…….

Ακούστε τι μας είπε στη μίνι συνέντευξη που του πήραμε στην έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023…

Δείτε την ομιλία του στη Βουλή…

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

 

 

The post Γ. Αμυράς : Ο υπουργός που κοίταξε τους κυνηγούς στα μάτια…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα