Εμπαιγμός των κυνηγών στον Εβρο

19:52 11/2/2024 - Πηγή: iHunt
Εμπαιγμός των κυνηγών στον Εβρο

Τέτοια κοροϊδία και δούλεμα με ψιλό γαζί των κυνηγών δεν ξανάγινε τα τελευταία 100 χρόνια.

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός των παράλογων απαγορεύσεων στον Έβρο, η κυβέρνηση, ο υπουργός κος Σκυλακάκης, οι υπηρεσιακοί παράγοντες, οι παρατρεχάμενοι παρά τω Υπουργώ, μικρή σημασία έχει για το αποτέλεσμα.

Τέτοιο μπάχαλο με τη ρυθμιστική να αλλάζει πέντε φορές σε ένα χρόνο και άκρη να μη βγαίνει, ούτε ο Σεφερλής δεν θα τα κατάφερνε χειρότερα.

Έκλεισε το κυνήγι

σε όλο τον νομό Έβρου, λόγω πυρκαγιάς, με απόφαση του Υπουργού. Μετά το κράξιμο των κυνηγών και των φορέων του Έβρου άρχισαν οι διορθώσεις για να επιτραπεί το κυνήγι στις περιοχές που δεν επηρεάστηκαν από τη φωτιά, αλλά τα έκαναν κυριολεκτικά μαντάρα και τα όσα έγιναν ήταν κυριολεκτικά άνω, αλλά και κάτω, ποταμών.

Η τελευταία απόφαση του υπουργού διεκδικεί το όσκαρ εμπαιγμού ή βλακείας. Επιτράπηκε το κυνήγι στο Δέλτα του Έβρου την ώρα που τελειώνει η περίοδος του κυνηγιού για τα υδρόβια.

Ποιος κάνει πλάκα σε  ποιόν;

Ο υπουργός στους κυνηγούς, οι υπηρεσιακοί παράγοντες τον υπουργό, η κυβέρνηση στους πολίτες;

Ότι και να συμβαίνει τέτοιο καραγκιοζιλίκι δεν υπάρχει ούτε στις αφρικανικές χώρες. Αν το κυνήγι επιτράπηκε τον μήνα Φεβρουάριο στον Έβρο, γιατί απαγορεύτηκε τον μήνα Οκτώβριο;

Μπορεί να το εξηγήσει κανείς στον υπουργό που βάζει την υπογραφή του φαρδιά πλατιά κάτω από την απόφαση;

Και μετά να εξηγήσει ο κος Υπουργός και σε μας τους κυνηγούς το δούλεμα που μας πούλησαν για σωτηρία από τις φωτιές.

Το λιγότερο που απομένει στον κο Υπουργό, αν θέλει να διατηρήσει ίχνος σοβαρότητας, και έχει διαπιστώσει το παλαβό των αποφάσεων του, είναι να πετάξει κλοτσηδόν όλους αυτούς που τον οδήγησαν στις παράλογες απαγορεύσεις του κυνηγιού με την έναρξη του για αν τις πάρει πίσω με την λήξη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ξεκινάει το «κυνήγι» στα αεροδρόμια της χώρας μας…

Αλλιώς θα έχει αποδείξει, και με την δική του υπογραφή, ότι εμπαίζει τους κυνηγούς κατάμουτρα και δεν τους υπολογίζει.

Επειδή ο καιρός όμως έχει γυρίσματα, θα έρθει και η δική του ώρα, και της κυβέρνησης, να υποστεί τις συνέπειες της κοροϊδίας.

Ο Ιούνιος πλησιάζει και όπως έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα η οίηση των κυβερνώντων πάντα πληρώνεται στις εκλογές.

Δείτε το  ΦΕΚ με την πέμπτη τροποποίηση της ρυθμιστικής απόφασης θήρας που δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου. Το κυνήγι επιτρέπεται πλέον στο δέλτα του Έβρου. Όμως απαγορεύεται η θήρα των υδροβίων μετά τη 10η Φεβρουαρίου.

FEK-2024-Tefxos B-00999-downloaded -10_02_2024
Le Chasseur

The post Εμπαιγμός των κυνηγών στον Εβρο appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα