Δ. Παντελάκης : Πανώλη, Κ.Σ. Θεσσαλονίκης και εκλογές στην ΚΟΜΑΘ…..VIDEO

10:29 22/5/2024 - Πηγή: iHunt

Ο Ανδρέας Κουινέλης φιλοξένησε τον Δ. Παντελάκη στην ραδιοφωνική εκπομπή του MAXIMUM FM 93,6, “ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ”.

Ο Δ. Παντελάκης μίλησε για τον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης, την αφρικανική πανώλη των χοίρων που απειλεί το κυνήγι και βέβαια για τις εκλογές στην ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Πως κατάντησε η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ…..

Ο κ. Παντελάκης μίλησε για την εξάπλωση

της αφρικανικής πανώλης των χοίρων στους αγριόχοιρους στη Μακεδονία και τόνισε ότι εξάπλωση αυτή εεγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για το κυνήγι.

Μίλησε για τις πρόσφατες εκλογές στον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης και για τη στήριξη νέων παιδιών στο Δ.Σ. του συλλόγου αλλά άφησε και αιχμές για όσους δεν ξέρουν πότε πρέπει να αποχωρήσουν.

Για τις εκλογές της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ την Κυριακή 26 Μαίου τόνισε ότι η ΚΟΜΑΘ πρέπει να πάρει αυτό που της αξίζει και για να γίνει αυτό πρέπει το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα στηρίζοντας το έργο των κυνηγετικών συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ο Αστερίξ και οι κυνηγοί του …. Μαύρου Πύργου

Δείτε το video…

Το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ είναι η μοναδική ζωντανή εκπομπή κυνηγετικού ενδιαφέροντος. Ακούστε τη κάθε Δευτέρα 20:00-22:00 στο Maximum FM 93.6 ΕΒΡΟΥ. Ακούστε την εκπομπή διαδυκτιακά στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=16

Το άρθρο Δ. Παντελάκης : Πανώλη, Κ.Σ. Θεσσαλονίκης και εκλογές στην ΚΟΜΑΘ…..VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντελάκης, Πανώλη Κ Σ, Θεσσαλονίκης, ΚΟΜΑΘ…, VIDEO,pantelakis, panoli k s, thessalonikis, komath…, VIDEO