Τρια ζαρκάδια στο καρτέρι ενός γουρουνοκυνηγού….VIDEO

17:37 20/5/2024 - Πηγή: iHunt

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί την αντίδραση του συναδέλφου Γιώργου Γρεβενίτη που είναι σε καρτέρι αγριόχοιρου στην Καρυά Ολύμπου την σεζόν που μας πέρασε.

Τρία ( 3 ) ζαρκάδια εμφανίζονται ανενόχλητα, χωρίς να τα κυνηγούν οι σκύλοι και ο κυνηγός τα βλέπει από μακριά. Χωρίς να τον αντιληφθούν τα ζαρκάδια, ο Γιώργος κατάφερε να βγάλει το κινητό του και να τραβήξει το παρακάτω πολύ κοντινό video, ενώ

όταν τα ζώα πλησίασαν αρκετά χρειάστηκε να τα προγκήξει 2 φορές ώστε να τον καταλάβουν και να φύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Κυνηγός με Κ κεφαλαίο….VIDEO

Κόντρα λοιπόν στα ψέμματα και τα παραμύθια διαφόρων αντικυνηγών, Μ.Κ.Ο και δήθεν ζωόφιλων για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι κυνηγοί είναι οι καλύτεροι φύλακες και προστάτες της φύσης και της άγριας ζωής. Ο Γιώργος Γρεβενίτης είναι ένας συνάδελφος με κυνηγετική παιδεία και αγάπη για το κυνήγι και την φύση και έκανε το σωστό, αυτό που του έμαθαν και δίδαξαν οι μεγαλύτεροι στην κυνηγετική του παρέα.

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο πληθυσμός του ζαρκαδιού βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, παντού σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στην Πελοπόννησο εντούτοις βλακωδώς το κυνήγι του ακόμη απαγορεύεται !!!

Είμαστε η μοναδική χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη που δεν μας επιτρέπεται να καρπωνόμαστε αυτό το υπέροχο θήραμα, ενώ ακριβώς αυτή την περίοδο όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι συνάδελφοι κυνηγοί το κυνηγούν με διάφορους τρόπους και τεχνικές.

Απολαύστε το βίντεο…

Αλέξανδρος Παλαιολόγος

Το άρθρο Τρια ζαρκάδια στο καρτέρι ενός γουρουνοκυνηγού….VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα