Ανταποκριση περασματων 8/1/2015 : Τα υδροβια γλυκαινουν...τους βαλτοκυνηγους

20:53 8/1/2015 - Πηγή: iHunt

Πολλά τα υδρόβια στη χώρα και κυρίως στη "Μέκκα" του βαλτοκυνηγιού στο Δέλτα του Έβρου. Με θερμοκρασίες που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν το -10 και με ένταση αέρα μεγαλύτερη από 7 μποφόρ οι κυνηγοί υδροβίων (όσοι είχαν το κουράγιο να κυνηγήσουν) είδαν πολλά πρασινοκέφαλα, κυνηγόπαπιες, σαρσέλια, χήνες και είχαν πολλές ευκαιρίες.

Όμως τα πολλά χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας βοήθησαν ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους υδρόβια σε όλους εναπομείναντες ελευθέρους κυνηγότοπους υδροβίων.

Στη φώτο ο Απόστολος Μποσταντζής μετά από ένα επιτυχημένο κυνήγι στο Δέλτα του Έβρου (www.must-hunt.gr)

Μπεκάτσες

Οι

πολικές θερμοκρασίες και τα παγωμένα χιόνια έχουν οδηγήσει τις μπεκάτσες σε ζεστά ρέματα. Όσοι τις βρίσκουν, τις βρίσκουν μαζεμένες και το κυνήγι σε τίποτα δεν θυμίζει το δύσκολο κυνήγι μπεκάτσας που ξέρουμε. Αρκετές μπεκάτσες σε ελαιώνες, ρέματα κοντά στη θάλασσα στην Πελοπόννησο. Στα Ιωάννινα ακόμη υπάρχουν αρκετές μπεκάτσες όπως και στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία.

Διαβάστε περισσότερα για Ανταποκριση περασματων 8/1/2015 : Τα υδροβια γλυκαινουν...τους βαλτοκυνηγουςΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα