Αφήνουμε πίσω μια δύσκολη περίοδο για το κυνήγι

18:29 6/7/2022 - Πηγή: iHunt

Αγαπητοί φίλοι κυνηγοί,

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης-Αρχαιρεσιών της ΚΣΕ, θέλω να αναφερθώ περιληπτικά στα εξής:

Κατά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις προηγούμενες Αρχαιρεσίες, συνέβησαν γεγονότα, τα οποία έπληξαν σοβαρά την κυνηγετική μας δραστηριότητα. Κυρίως, η πανδημία ανάγκασε όλους μας, στον περιορισμό της. Η ΚΣΕ καθ΄όλη τη διάρκεια προσπάθησε, όπου ήταν εφικτό, να αντιμετωπίσει τα άστοχα κυβερνητικά μέτρα με συνεχείς παρεμβάσεις, με αλλεπάλληλα Δ.Σ., λαμβάνοντας και αποφάσεις ανάγκης. Αποφάσεις που παρά τις όποιες διαφωνίες λαμβάνονταν ομόφωνα.

Το αν

σε γενικές γραμμές αντεπεξήλθαμε στο έργο που μας έχετε εμπιστευθεί, το γνωρίζετε και το κρίνετε πάντα εσείς. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια με οδηγό τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας και την δική σας συνδρομή, κινούμενοι σε κλίμα ομόνοιας και συσπείρωσης.

Δυστυχώς, εκτός των άλλων, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ένα ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ-ΟΠΛΟΦΟΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, το οποίο αυξάνεται ραγδαία και εντός Ελλάδος και σε Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα βρεθούμε απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις σε ότι έχει σχέση με την αγαπημένη μας ενασχόληση, γι’ αυτό θα πρέπει να συσπειρωθούμε στις κυνηγετικές μας οργανώσεις, με ομόνοια, ιδέες, προτάσεις, χωρίς εσωστρέφεια. Οι καιροί είναι δύσκολοι και προβλέπονται δυσκολότεροι. Είναι πολυτέλεια να αντιπαλεύουμε μεταξύ μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση  – Αρχαιρεσίες, τον Πρόεδρο της Γεν. Συνέλευσης για το ομολογουμένως πολύ καλό επίπεδο αυτής, τον Πρόεδρο της ΚΣΕ, τους Προέδρους των Ομοσπονδιών, τους Εκλέκτορες, αλλά, και να ευχαριστήσω τους απερχόμενους Προέδρους, κ.κ. Πολυχρόνη και Χαβαλεδάκη, οι οποίοι συνέβαλλαν στο δύσκολο έργο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Επίσης, να ευχαριστήσω τους Εκλέκτορες που με τίμησαν με την ψήφο τους για ακόμα μια φορά.

Με εκτίμηση,
Ιάκωβος Φουστέρης
Μέλος του ΔΣ της ΚΣΕ

The post Αφήνουμε πίσω μια δύσκολη περίοδο για το κυνήγι appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα