5.000 ευρώ δίνει ο κυνηγός της Παναγίτσας για τον εντοπισμό των δραστών

20:24 19/9/2019 - Πηγή: iHunt

Καλεί όποιον γνωρίζει για τη θανάτωση των κυνηγετικών σκυλιών του να τον ενημερώσει προκειμένου να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την αποτρόπαια ενέργεια αγνώστου-ων, ο κάτοχος των κυνηγετικών σκυλιών από την Παναγίτσα Φαρκαδόνας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό θέαμα. Εντόπιζε στην αυλή του τέσσερα σκυλιά νεκρά καθώς και οικόσιτα τα οποία είχαν δηλητηριαστεί μετά την τοποθέτηση δολωμάτων.

Η ενέργεια προκάλεσε αγανάκτηση και αποτροπιασμό τόσο στον ίδιο, όσο και στον κυνηγετικό κόσμο της Φαρκαδόνας, κινώντας

πραγματικά «γη και ουρανό» για τον εντοπισμό του απάνθρωπου-ων που προχώρησαν σε μια τόσο σκληρή ενέργεια.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης-κυνηγός των σκύλων ανήγγειλε στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE ότι παρέχει το ποσό ύψους 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει και του δώσει πληροφορίες για την σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Για μια ακόμη φορά τόσο ο ίδιος, όσο και οι κυνηγοί της Φαρκαδόνας καταδικάζουν την ενέργεια, σημειώνοντας παράλληλα ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στην άκρη του νήματος του εντοπισμού και της σύλληψης και της υποδειγματικής τιμωρίας.

Διαβάστε περισσότερα για 5.000 ευρώ δίνει ο κυνηγός της Παναγίτσας για τον εντοπισμό των δραστώνΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα
5 000, Παναγίτσας,5 000, panagitsas