Κυκλοφόρησε το trailer της Μουρμούρας κι απλά ανυπομονούμε! (Video)

20:16 19/9/2019 - Πηγή: iPop

Ναι, η Μουρμούρα επιστρέφει και το ξέραμε. Είχαμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε στο mood όταν είχαμε δει το πρώτο trailer που είχε κυκλοφορήσει με όλους τους πρωταγωνιστές των τελευταίων 6 ετών. Τώρα, όμως, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της Μουρμούρας με τις νέες εξελίξεις, όπου παίρνουμε μια γεύση για το τι θα συμβεί φέτος στα αγαπημένα μας ζευγάρια!

Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά πλάνα της Κλέλιας Ρένεση μετά την γέννηση της κόρης της. Ο Ηλίας είναι σε πολλά πλάνα μαζί με την κορούλα του κι απ’ ό,τι

βλέπουμε είναι χαζομπαμπάς!

Ο Μηνάς και Βούλα επιστρέφουν στην Αθήνα όπου φυσικά τους περιμένουν εκπλήξεις ήδη απ’ την πρώτη στιγμή έξω απ’ το σπίτι, ενώ η Ξένια και ο Μπάμπης φαίνεται πως θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν στιγμές γέλιου!

Όσον αφορά το νεότερο ζευγάρι της σειράς, τον Άγγελο (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και τη Βέλη (Μαρία Χάνου), τους βλέπουμε σ’ ένα πλάνο όπου ο Άγγελος φοράει ρούχα στρατού κι αποχαιρετάει την καλή του μ’ έναν δραματικό τρόπο! Τι ακριβώς συμβαίνει;;

Το trailer της Μουρμούρας:

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της Μουρμούρας:

Οι εξελίξεις θα ξεκινήσουν με τον Ηλία (Βλαδίμηρο Κυριακίδη) και την Καίτη (Κλέλια Ρένεση) οι οποίοι θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί. Τα νέα, όμως, πως ο γιος που έχει αποκτήσει από τη Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) θα τον κάνει για δεύτερη φορά παππού αναστατώνουν τον Ηλία, ο οποίος σε πρώτη φάση θα ζει χωριστά από τη μητέρα του νεογέννητου μωρού του, ωστόσο σύντομα οι δυο τους θα αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και ίσως να τους δούμε να επισημοποιούν τη σχέση τους με έναν γάμο.

Η Βουλίτσα (Ελένη Κοκκίδου) και ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) συνεχίζουν τις μικρές καθημερινές τους κόντρες, ενώ μένει να δούμε αν θα καταφέρουν να εγκλιματιστούν και πάλι στην Αθήνα όπου έχουν μετακομίσει, προκειμένου να σώσουν τον γάμο της κόρης τους Αντιγόνης, ή αν θα επιστρέψουν στην Κρήτη.

Σε γαμήλιο mood είναι και οι Θεσσαλονικείς πρωταγωνιστές της σειράς, Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) και Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας), μετά το ευτυχές γεγονός της γιαγιάς Σοφίας (που υποδύεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) με τον κύριο Παναγιώτη (Ερρίκος Λίτσης).

Το νεότερο ζευγάρι της σειράς, Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και Βέλη (Μαρία Χάνου) έρχονται αντιμέτωποι με τις δικές τους προσωπικές προκλήσεις, καθώς μένει να δούμε αν ο Άγγελος θα πάει φαντάρος και αν η Βέλη σπουδάσει εκτός Αθήνας. Θα αντέξουν την απόσταση ή θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους;

Δες ακόμα:

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της Μουρμούρας και τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά!

Το άρθρο Κυκλοφόρησε το trailer της Μουρμούρας κι απλά ανυπομονούμε! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυκλοφόρησε, Μουρμούρας, Video,kykloforise, mourmouras, Video