Ζήσε την απόλυτη XTERRA κολυμβητική εμπειρία

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο κολυμβητικό γεγονός έχει αρχίσει. Το XTERRAO.W.S. Challenge, θα πραγματοποιηθεί έρχεται στις 3-4 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βάρκιζας- VarkizaResort (Yabanaki).

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η XTERRAGreece-TRIMORE διοργανώνουν, την απόλυτη κολυμβητική εμπειρία.

Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Είναι χαρά για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να υποδέχεται αθλητικά δρώμενα κορυφαίου επιπέδου όπως είναι το XTERRAOWS Challenge. Δίνεται οι ευκαιρία στους νέους της πόλης μας να βλέπουν αλλά

και να συμμετέχουν στον αθλητισμό στην καλλίτερη του μορφή, ενώ παράλληλα σε χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να επισκεφθούν την πόλη μας και να ζήσουν από κοντά τη μοναδική ομορφιά που προσφέρει απλόχερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές του αγώνα για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που επιδεικνύουν και για την άρτια οργάνωση όλων των αγώνων που διοργανώνουν στην πόλη μας. Σας περιμένουν όλους στο XTERRAOWS Challenge να παρακολουθήσετε τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος αλλά και να συμμετέχετε οι ίδιοι, αφού υπάρχουν αγωνίσματα για μικρούς και μεγάλους όλων των επιπέδων.»

O Race Director της XTERRA στην Ελλάδα και επικεφαλής της TRIMORE Multisports TOUR, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας τόνισε από την πλευρά του: «Διαλέξαμε το χώρο της Λίμνης για να προϊδεάσουμε για τα νέα που έρχονται! Σύντομα θα ανακοινώσουμε κάτι έξω από κάθε αναμενόμενο στο πνεύμα και τη φιλοσοφία μας.

H κολυμβητική συνάντηση XTERRA Open Water Swimming Challenge, φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πλαζ της Βάρκιζας, έχοντας εξασφαλίσει την Άδεια Λειτουργίας Προσωρινής Αθλητικής Εγκατάστασης από την περιφέρεια βάσει των διατάξεων του νέου νόμου. Με γνώμονα την ασφάλεια, φέρνουμε στην ίδια αφετηρία τους παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, με τους χομπίστες και τους υπό μύηση στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης. Φιλοδοξούμε το πνεύμα της XTERRA που θέλει την άθληση στη φύση και σε δύσκολες συνθήκες, να εθίζει όλο και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων στις τάξεις του. Το βλέμμα μας για μια ακόμη φορά κοιτάζει επίσης τα παιδιά και την οικογένεια και πλήθος δραστηριοτήτων φιλοδοξεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις! Ζήστε το μαζί μας!»

Τι θα ζήσουμε

Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της οργανωμένης πλαζ, μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με μουσική και θετική ενέργεια:

- Kid's Laser Run (τρέξιμοκαι σκοποβολήσε στόχο, με ακίνδυνο Laserόπλο)

- Σκάκι σε παράλληλα τραπέζια, απέναντι σε έναν Ολυμπιονίκη

- Yoga για παιδιά, από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές Yoga

- SUP Experience by BIC Sports από εκπροσώπους της ένωσηςHellenic Serf & SUP Association

- Water Triathlon (ιδέα κα ιπράξη της TRIMORE)

- Yoga for Athletes, από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές Yoga

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κολύμβησης σε πολυγωνική διάταξη εντός του όρμου εμπρός στην Πλαζ της Βάρκιζας. Περιλαμβάνει αποστάσεις 1.000 μέτρων, 2.500 μέτρων και 5.000 μέτρων. Επίσης, κούρσες 100 και 200 μέτρων για παιδιά.

Το XTERRA Open Water Swimming Challenge έρχεται την Κυριακή 04 Νοεμβρίου, για μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα