Ύπνος βαθύς για τον 11χρονο προσκεκλημένο του Τραμπ κατά την ομιλία του πλανητάρχη!

Όταν το ζεύγος Τραμπ αποφάσισε να καλέσει στο Κογκρέσο τον Τζόσουα Τραμπ, έναν 11χρονο μαθητή από το Ντέλαγουερ που δέχεται bullying στο σχολείο του επειδή έχει το ίδιο επίθετο με τον Αμερικανό πρόεδρο, σίγουρα θεώρησε ότι αυτή η κίνηση θα έκανε καλό στη δημόσια εικόνα του.

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά, αφού το 11χρονο αγόρι αποκοιμήθηκε στα έδρανα του Κογκρέσου από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ για την Κατάσταση της Ένωσης, επιβεβαιώνοντας όσα ισχυρίζονται οι Δημοκρατικοί:

Οτι η ομιλία του Αμερικανού προέδρου δεν ήταν παρά ένα ανούσιο «μπλα μπλα», χωρίς κανένα πραγματικό νόημα.JOSHUA TRUMP RULES pic.twitter.com/Opc88adMfB

Josh Weinberg (@josh_weinberg) 6 Φεβρουαρίου 2019

Τα βίντεο που δείχνουν το αγοράκι να κοιμάται μακάρια ενώ ο Τραμπ μιλάει ενώπιον του Κογκρέσου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας μετατρέψει τον μικρό Τζόσουα σε «διαδικτυακό ήρωα», τουλάχιστον για τους επικριτές του Αμερικανού προέδρου. «Αυτός είναι ένας Τραμπ που μπορώ πραγματικά να στηρίξω», έγραψε ένα χρήστης, με κάποιον άλλον να... καλωσορίζει το αγοράκι «στο κίνημα αντίστασης».

Joshua is my favorite Trump #SOTU pic.twitter.com/J4kFS0sRvt

— Lisa Rivera-Hensley (@LisaDarling79) 6 Φεβρουαρίου 2019

«Σήμερα ο Τζόσουα Τραμπ είναι ο πραγματικός πρόεδρος» αναφέρει ένα άλλο tweet, με δεκάδες άλλα να τον ανακηρύσσουν μακρά τον... καλύτερο και εξυπνότερο Τραμπ στην αίθουσα.

Η νέα, απροσδόκητη φήμη του 11χρονου καθιστά ένα πράγμα ξεκάθαρο: Αν θέλει η Μελάνια Τραμπ να πολεμήσει το bullying, μπορεί απλά να καλεί τα «θύματά» του να παρακολουθούν τις... υπνωτιστικές ομιλίες του άνδρα της. Αυτό θα εκτινάξει εγγυημένα την δημοτικότητά τους στα ύψη!

Joshua Trump, welcome to the resistance pic.twitter.com/kOJltEMykV

— M (@DJDOGPIC) 6 Φεβρουαρίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα