Υπαινιγμός Βούτση ότι ο Μουζάλας δεν θα παραιτηθεί

Ένα ένα τα στελέχη της κυβέρνησης σπεύδουν να υπερασπιστούν τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλεσε «Μακεδονία» την πΓΔΜ. Λίγο νωρίτερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σχολίασε ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ο υπουργός είναι «επαρκείς» ενώ τόνισε ότι «κανείς δεν είναι υπό προθεσμία».

Πλέον, όσο αφορά στις φήμες που κάνουν λόγο για παραίτηση ή ακόμα και για αποπομπή

του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, έρχεται, πάλι ο κ. Βούτσης να δώσει τέλος, μέσω του προγράμματος των συζητήσεων που θα υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Μέσα σε αυτό αποκαλύπτεται, ότι ο κ. Μουζάλας, έχει προγραμματιστεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση, την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, θα διεξαχθεί συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης δώδεκα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που έχει ως θέμα: «Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δράσης για τη Μετανάστευση και έκθεση προόδου για την Ελλάδα».

Ως αρμόδιος να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση έχει δηλωθεί στο σχετικό χαρτί, ο Γιάννης Μουζάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα