Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ 3-0 – Θριαμβευτική πρόκριση στους 4 του Roland Garros

Δύο ώρες και 19 λεπτά χρειάστηκε  ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να ξορκίσει το δαίμονα που λέγεται Ντανίλ Μεντβέντεφ και με τη δεύτερη νίκη του (σε 8 αναμετρήσεις) κόντρα στον Ρώσο να πάρει μια τεράστια πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού Open.

Κι εκεί τον περιμένει (το βράδυ της Πέμπτης) ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 στον δικό του αγώνα κόντρα στον Νταβίντοβιτς-Φοκινα.

Look at what it means to him. #RolandGarros pic.twitter.com/l5ShRkTK1b

ATP Tour

(@atptour) June 8, 2021

Το ματςΜέχρι το 3-1 του δεύτερου σετ ο Στέφανος έκανε επακριβώς όλα όσα είχε σχεδιάσει και σε συνδυασμό με τα πολλά αβίαστα λάθη του Μεντβέντεφ έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του.

Με απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του, παρά τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Μεντβέντεφ, δεν παρασύρθηκε ποτέ και το 1-1 στο πρώτο σετ έγινε 4-1 με το πρώτο μπρέικ. Ο Στέφανος στο 5-2 είχε το πρώτο σετ πόιντ και πάλι σε σερβίς του Μεντβέντεφ, αλλά ο Ρώσος έβγαλε μια μικρή αντίδραση μειώνοντας σε 5-3, ωστόσο στο επόμενο γκέιμ ο Τσιτσιπάς το καθάρισε εύκολα και έκανε το 1-0 στα σετ.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Το ραντεβού του Κούτρα στην Ελλάκτωρ, η εμπλοκή με τις φρεγάτες, το ομόλογο της Πειραιώς και η εξέλιξη στο project του Ελληνικού 

REDS: Φθινόπωρο το master plan για το Cambas project των 200 εκατ. ευρώ

Γιώργος & Κώστας Γεράρδος: Ο διοικητικός μετασχηματισμός της ΠΛΑΙΣΙΟ και οι νέες επενδύσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα