Το τουριστικό πακέτο του ΤΑΙΠΕΔ: Mαρίνες, μικρά περιφερειακά λιμάνια, υδατοδρόμια.

Με πρώτο και βασικό δεδομένο ότι η δομή (η τεχνοδομή για την ακρίβεια) του ΤΑΙΠΕΔ θα «μεταβιβασθεί» άνευ απωλειών στο νέο σχήμα του λεγόμενου Υπέρ Ταμείου των Ιδιωτικοποιήσεων θα πρέπει να θεωρείται ως πρώτη προτεραιότητα το άνοιγμα των διαγωνισμών για τις μαρίνες σε συνδυασμό με τα μικρά περιφερειακά λιμάνια σε τουριστικές τοποθεσίες/ προορισμούς.

Το τι συνδυασμοί θα γίνουν και το τι πακέτα θα βγουν στην αγορά προς διάθεση και αξιοποίηση καθώς στην ενότητα αυτή δεν έχουμε τη κλασική μέθοδο της πώλησης αλλά της παραχώρησης του δικαιώματος διαχείρισης του περιουσιακού στοιχείου

για μεγάλες χρονικές διάρκειες.

Ο διαγωνισμός ή οι διαγωνισμοί για τις μαρίνες plus τα μικρά περιφερειακά λιμάνια -εάν και εφόσον δεν υπάρξουν ανατροπές- αποτελούν δίχως άλλο ένα ισχυρό μήνυμα για ξένους επενδυτές και κεφαλαιούχους που συνεχίζονται εμπιστεύονται το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Παράλληλα, ένας τέτοιος διαγωνισμός θα επιδιώξει να αμβλύνει τις μαύρες ή γκρίζες εικόνες λόγω του προσφυγικού...

Εν ολίγοις, η διοίκηση και η επιτελική ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ θα προσπαθήσουν να πείσουν τους έξω ότι η εικόνα μπορεί και να αλλάξει βασιζόμενοι στο όπλο του τουρισμού αλλά και των υποδομών σχετικά με εκείνο.

Πάντως, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες το τουριστικό πακέτο θα έχει μέσα πέραν των μαρινών κλπ και τα υδατοδρόμια η «εγκαθίδρυση» των όποιων στο ελληνικό τουριστικό χάρτη θα διευκολύνει την ανάληψη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στις μεταφορές με υδροπλάνα.

Keywords
Αναζητήσεις
υδατοδρομια ταιπεδ
Τυχαία Θέματα