Το πρώτο κατάστημα MINISO στην Ελλάδα

Το παγκοσμίου φήμης Ιαπωνικό brand MINISO, με περισσότερα από 2700 καταστήματα παγκοσμίως, εγκαινιάζει την παρουσία του στην Ελλάδα με ένα φαντασμαγορικό πάρτι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο RIVER WEST.

H MINISO ιδρύθηκε το 2013 και σύντομα γνώρισε παγκόσμια άνθηση καθώς οι επισκέπτες των καταστημάτων της μπορούν να βρουν αξεσουάρ μόδας, ηλεκτρονικά αξεσουάρ, είδη σπιτιού και διακόσμησης, είδη

γραφείου και δώρων, παιχνίδια, όλα με εξαιρετικό ιαπωνικό design σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, από ένα παγκοσμίου φήμης brand.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, σε μία γιορτή που υπόσχεται στους επισκέπτες μία συναρπαστική εμπειρία εμπνευσμένη από την Ιαπωνική κουλτούρα, οι καλεσμένοι θα γευτούν τοπικά εδέσματα, θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show με κρουστά και θα διασκεδάσουν με τον μοναδικό Μιχάλη Τσαουσόπουλο & τον Athens DeeJay 95,2.

Παράλληλα, η MINISO επιφυλάσσει μοναδικά δώρα και εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους που θα την τιμήσουν με την παρουσία τους στο RIVER WEST, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της στη χώρα.

Μία συναρπαστική εμπειρία περιμένει όλους τους επισκέπτες του RIVER WEST στο πάρτυ εγκαινίων του νέου καταστήματος MINISO, με μουσική, ένα φαντασμαγορικό show και πολλά δώρα για όλους.

Keywords
Αναζητήσεις
miniso ellada
Τυχαία Θέματα