Το Louis Ivi Mare είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Louis Hotels

To 25ο μέλος στην αλυσίδα ξενοδοχείων της Louis Hotels θα είναι το νέο ξενοδοχείο Ivi Mare στην Πάφο, το οποίο θα εγκαινιαστεί το Μάιο του 2019.
Όπως επισημαίνει η εταιρεία «η Louis Hotels συνεχίζει να επενδύει στις ποιοτικές εγκαταστάσεις, με την ενοικίαση και τη διαχείριση ακόμα ενός ξενοδοχείου

το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή. H Louis Hotels, συστήνοντας το Ivi Mare, δημιουργεί ένα καλαίσθητο περιβάλλον, προσθέτοντας ακόμα ένα μοντέρνο μέλος στην Elegant συλλογή ξενοδοχείων της».

Το Ivi Mare βρίσκεται στην παραλία της Κάτω Πάφου στην Κύπρο, δίπλα στα όμορφα αξιοθέατα και μνημεία αλλά και κοντά σε πολλές υπηρεσίες. Επιπλέον, απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει διαφορετικών τύπων δωμάτια και σουίτες, με κάποιες να διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι στο μπαλκόνι, όπως επίσης και πισίνες και εστιατόρια.

Το Ivi Mare θα λειτουργεί στην βάση του Half-Board Plus, το οποίο θα επιτρέπει στους επισκέπτες του να απολαμβάνουν πρωινό στο κεντρικό εστιατόριο και δείπνο σε οποιοδήποτε από τα τρία του εστιατόρια, ανάμεσα σε αυτά το «Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο» και το «Akakiko Easy Japanese Dining». Τα γεύματα θα συνδυάζονται με τα καλύτερα ποτά.

Τα εγκαίνια του Louis Ivi Mare, ακολουθούν το επιτυχημένο άνοιγμα του Louis Paphos Breeze το 2018, του Ultra All Inclusive θέρετρου στην Πάφο, το οποίο αποτελεί κομμάτι της Louis Hotels Premium Family Collection.


«Η νέα προσθήκη στα οικογενειακά ξενοδοχεία θα είναι η δεύτερη σε ένα χρόνο και με αυτήν ο όμιλος δείχνει ότι οι εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του, βρίσκονται σε πορεία ανάπτυξης και συνεχούς εξέλιξης», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Ο Όμιλος Louis, είναι ένας από τους πλέον γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους της νοτιοανατολικής Μεσογείου με εμπειρία πάνω από 83 χρόνια. Σαν μέλος του ομίλου Louis, η Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 25 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα