Το CruiseInn σάλπαρε

Του Κώστα Τσαούση

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018 – λίγο πριν τις 9- η ιδιαίτερη κρουαζιέρα του CruiseInn ξεκίνησε από το λιμάνι του Πειραιά και η οποία θα διαρκέσει επτά ημέρες στο Αιγαίο ( Μύκονος, Μήλος, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Κουσάντασι).

Το CruiseInn -που όπως διευκρινίζουν

οι διρογανωτές δεν έχει τα χαρακτηριστικά ενός πλωτού hackathon αλλά αποτελεί μια καλή ευκαιρία για δημιουργία ανάμεσα σε 20 ταλαντούχους νέους ανθρώπους- πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε στρατηγική συνεργασία με την Celestyal Cruises.

Tο CruiseInn είναι το πιο ιδιαίτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία που γίνεται στην χώρα μας εστιάζοντας στους κλάδους του Τουρισμού,της Ναυτιλίας και την Οινογαστρονομίας.

Το πρόγραμμα συνδυάζει την εκπαίδευση (τεχνικά workshops) με την δικτύωση, μεταξύ των νέων επαγγελματιών (developers, Business Guys + Marketers, UI/UX designers) & νέων επιχειρηματιών που θα συμμετέχουν, αλλά και την δημιουργία καινοτόμων προτάσεων λύσεων κάνοντας χρήση της τεχνολογίας(IOT) μέσα από δομημένα challenges που μας αναθέτουν εταιρείες και φορείς.

Οι νικητές θα βρεθούν με βραβεία και διακρίσεις αλλά και χρηματικά έπαθλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα