Τι να πάρετε τα Χριστούγεννα σε έναν δισεκατομμυριούχο

Κάθε Χριστούγεννα η ίδια ερώτηση... τι δώρο να κάνω στους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Αλλά τι γίνεται με τους δισεκατομμυριούχους...; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι περνούν οι συγγενείς και οι φίλοι τους, που πρέπει να τους κάνουν ένα δώρο που θα τους εντυπωσιάσει και θα τους εκπλήξει, κάτι που συμβαίνει πολύ δύσκολα σε όσους έχουν τα πάντα!

Οι ακόλουθες ιδέες για δώρα είναι στην κορυφή της λίστας με τα πιο κορυφαία προϊόντα και εμπειρίες για όσους βέβαια διαθέτουν πολλά χρήματα...

Αν

χρειαστεί λοιπόν να ψωνίσετε για κάποιο πρόσωπο που είναι αδύνατο να ευχαριστήσετε, αυτές οι πέντε ιδέες είναι οι καλύτερες

Ένα ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο για μια εβδομάδα

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Grand Prix του Μονακό, οι 212 επιβάτες του Windstar Sea Breeze αγκυροβόλησαν στο λιμάνι του μικρού πριγκιπάτου, έτσι ώστε επιβάτες του να διασκεδάσουν και να δουν τους αγώνες. Ο καθένας στο σκάφος ήταν καλεσμένος ενός πλούσιου πελάτη που ήθελε περίπου 200 από τους στενότερους φίλους του να είναι μαζί όλη την εβδομάδα. Αυτή είναι μια νέα τάση: Κρουαζιερόπλοια που κατά καιρούς εκμισθώνονται για εταιρικά γεγονότα, τώρα αξιοποιούνται και για πάρτι γενεθλίων και οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Κόστος: 500.000 δολ. την εβδομάδα μέχρι 1 εκατομμύριο δολ.

Ένα μπουκάλι εξαιρετικά σπάνιας σαμπάνιας

Μόνο λίγα μικρά οικόπεδα στην περιοχή της Καμπανίας γλίτωσαν από τις καταστροφές του ιού φυλλοξήρα, ο οποίος κατέστρεψε την ευρωπαϊκή οινοποιία το 1863 και ανάγκασε τους οινοπαραγωγούς εκεί να εμβολιάσουν τα μητρικά αμπέλια, εισάγοντας αμερικανικές ρίζες. Σε ένα από τα εναπομείναντα οικόπεδα με γαλλικές ρίζες, δημιουργείται μια ιδιαίτερη σαμπάνια σε παλιό στυλ.

Κόστος: 975 δολ. ανά φιάλη για τον τρύγο του 2005, μέχρι 5.000 δολ. και παραπάνω για σαμπάνια πολλών ετών.

Ferrari Enzo έκδοση Tommy Hilfiger για το 2003

Μόνο 400 Ferrari Enzos κατασκευάστηκαν και το κερασί χρώμα ανήκει στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger. Μια από αυτές βρίσκεται στα χέρια του Hilfiger από τότε που πωλήθηκε, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο πολύτιμη.

Κόστος: Οι ειδικοί στοιχηματίζουν ότι αυτό το αυτοκίνητο θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια δολ. σε δημοπρασία.

Ένα ρολόι από ζαφύρια

Οι φανατικοί οπαδοί των ρολογιών αγαπούν να είναι σε θέση να βλέπουν το μηχανισμό μέσα από τα μικρά θαύματα ωρολογοποιίας, έτσι μια αυξανόμενη τάση τα τελευταία χρόνια δημιουργεί ρολόγια εξ ολοκλήρου από διαφανές ή χρωματιστό ζαφείρι.

Κόστος: 1,275 εκατ. δολ.

Ένα ιδιωτικό τζετ σε ροζ χρυσό

Το ροζ χρυσό έχει γίνει φοβερή τάση τα τελευταία χρόνια. Έχει εμφανιστεί σε μηχανικά ρολόγια, σε βέρες και σε προϊόντα της Apple όπως στο iPad και στο ρολόι.

Αλλά σε αεροσκάφος;

Το Cobalt Valkyrie-X θα είναι ένα από τα ταχύτερα αεροσκάφη στον κόσμο, όταν κάνει το ντεμπούτο του το 2017 και υπάρχει έκδοση και σε ροζ χρυσό!

Κόστος: 1,5 εκατομμύρια δολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα