Θετικά πρόσημα στη Wall - Οδεύει για 5ο ανοδικό σερί

Ανοδικά κινείται και σήμερα η Wall Street η οποία οδεύει για 5ο ανοδικό σερί παρά την άνοδο των επιτοκίων σε υψηλά πολυετίας που αρχικά τρόμαξε τους επενδυτές.

Πριν από λίγο, ο Dow Jones +0,81% στις 25.095 μονάδες, ο S&P 500 +0,90% στις 2.722 μονάδες και ο Nasdaq +1,31% στις 7.237 μονάδες.

Λίγο νωρίτερα, ο Dow σημείωνε άνοδο 201 μονάδων, με τη Boeing να συνεισφέρει περισσότερο στα κέρδη. Ο δείκτης των 30 μετοχών σημείωσε πρόσκαιρα πτώση 84 μονάδων. Ανοδικά κινείται

και ο S&P 500 με τους κλάδους των χρηματοοικονομικών και της τεχνολογίας να έχουν τις καλύτερες επιδόσεις. Άνοδος μετά από μια σύντομη πτώση και για τον S&P καθώς ενισχύονται Amazon, Netflix και Alphabet

«Η μεταβλητότητα που είδαμε σε αυτή τη διόρθωση (την περασμένη εβδομάδα) ήρθε για να μείνει» εκτίμησε η Maris Ogg, προέδρος της Tower Bridge Advisors. «Δεν διαθέτουμε τους μηχανισμούς απόσβεσης που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια... Αλλά ειλικρινά, η πορεία της ελάχιστης αντίστασης είναι ακόμα ανοδική και τα βασικά στοιχεία δεν έχουν αλλάξει» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι σήμερα έγινε γνωστό ότι κατά 7.000 αυξήθηκαν τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα ενώ ο δείκτης τιμών παραγωγού αυξήθηκε κατά 0,4% τον Ιανουάριο από τον προηγούμενο μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα