Τα στελέχη της Veridos στην Αθήνα

Πάνω από 50 κορυφαία στελέχη των τμημάτων πωλήσεων από όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Veridos συγκεντρώνονται στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της Veridos Ματσούκης Α.Ε. (παραγωγική μονάδα του ομίλου Veridos στην Ελλάδα), όπου διεξάγεται από τις 13.09. έως 15.09.2017 το Διεθνές Συνέδριο Πωλήσεων (International Sales Meeting) του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου τα στελέχη θα προχωρήσουν σε μια συνολική επισκόπηση της εμπορικής πολιτικής

του Ομίλου, αλλά και θα διαμορφώσουν τους στόχους για το επόμενο έτος. Τέτοιες συναντήσεις διεξάγονται δύο φορές το χρόνο και συντελούν στη συγκροτημένη και συντεταγμένη πορεία του διεθνούς Ομίλου που τροφοδοτεί με διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης, αξιόγραφα κλπ πολλές χώρες στον πλανήτη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην Αθήνα με την ευκαιρία του Διεθνούς Συνεδρίου πέρα από τα Διευθυντικά Στελέχη Πωλήσεων του Ομίλου από όλη την υφήλιο και συγκεκριμένα τη Γερμανία (Βερολίνο και Μόναχο), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,, Μεξικό, Καναδά, Σιγκαπούρη, Τουρκία, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Veridos Ματσούκης Α.Ε. εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Ολλανδίας.

«Η διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Πωλήσεων του Ομίλου Veridos αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που δίνει ο Όμιλος στην παραγωγική του μονάδα στην Ελλάδα. Άλλωστε από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, που πληρούν τα υψηλά κριτήρια, καλύπτονται οι ανάγκες σε έγγραφα ασφαλείας πολλών κρατών της υφηλίου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε. Ευθύμιος Ματσούκης. «Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι στην Ελλάδα λειτουργεί μια επιχειρηματική μονάδα με εξαγωγικό προσανατολισμό αλλά και υψηλό δείκτη ανταγωνιστικότητας σε σχέση με άλλες αντίστοιχες σε μεγαλύτερες χώρες» καταλήγει ο κ. Ματσούκης.

Ο Όμιλος Veridos ιδρύθηκε το 2015 και προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στις εκτυπώσεις ασφαλείας απασχολώντας 400 εργαζόμενους. Μάλιστα, περισσότερες από 70 χώρες εμπιστεύονται τις εκτυπώσεις διαβατηρίων, ταυτοτήτων, διπλωμάτων, θεωρήσεων εισόδου κτλ στον Όμιλο που έχει έδρες σε Μόναχο και Βερολίνο.

Καταγράφει κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 2,475 δισεκ ευρώ με μονάδες παραγωγής σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Ελλάδα, τα ΗΑΕ και η Σιγκαπούρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα