Συνάντηση της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών με την Επ. Κεφαλαιαγοράς για την Folli

Κατόπιν αιτήματος της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, την προσεχή Δευτέρα 04/06/18 στις 11:00 π.μ. το προεδρείο της Ένωσης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της, με αντικείμενο την επίσημη και επίκαιρη ενημέρωση για την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie.

Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, στη συνέχεια θα ενημερώσει σχετικά τα μέλη της καθώς και όλους όσους επικοινωνούν μαζί της προκειμένου να αναφέρουν

την ζημία που έχουν υποστεί μέχρι στιγμής και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις υπό εξέλιξη δικαστικές ενέργειες. Ήδη, στο site της Ενώσεως έχει αναρτηθεί «ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» http://www.helinas.gr/follifollie για όσους ζημιωθέντες επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας.

Προτεραιότητα στις αναληφθεισόμενες ενέργειες θα δοθεί σε όσους ΗΔΗ έχουν ρευστοποιήσει τις μετοχές/ομόλογα για συμμετοχή στην ΑΜΕΣΗ κατάθεση Ασφαλιστικών Μέτρων με αίτημα την συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων προς διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων τους, ενώ η μηνυτήρια αναφορά βρίσκεται ήδη στο στάδιο επεξεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα