Σύγκρουση Μαξίμου - Παναγόπουλου για το ασφαλιστικό

της Μαίρης Λαμπαδίτη

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης Μαξίμου - συνδικάτων εν όψει και των κινητοποιήσεων που θα εξαγγελθούν κατά του ασφαλιστικού.

Κύκλοι του προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου , απαντώντας στο... Μαξίμου επεσήμαναν ότι «δε μεταλλάχτηκαν μόνο από αντιμνημονιακοί σε μνημονιακούς, έχασαν και τη μνήμη τους».

Η ΓΣΕΕ τους θυμίζουμε έχει πραγματοποιήσει 42 απεργίες

για το μνημόνιο, όσο για την ταξική πάλη τη δική τους, την είδαμε προχθές όταν με γκάλοπ έδερναν τους συνταξιούχους».

Το Μέγαρο Μαξίμου άσκησε κριτική στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ λέγοντας ότι ήταν εξαφανισμένος από το 2010, καλωσορίζοντας τον στους ταξικούς αγώνες.

«Χαρμόσυνα μηνύματα για τις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι αναρωτιούνται που βρίσκεται ο κ. Παναγόπουλος από το 2010, και γιατί δεν αντέδρασε σε έντεκα συνεχείς μειώσεις συντάξεων, και την αρπαγή 13 δις ευρώ από τα Ταμεία μέσω PSI. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν όταν βγήκε να φωνάζει ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα, και σε ότι αυτό σήμαινε για τις επικουρικές, το ΕΚΑΣ, τα έσοδα των Ταμείων, το μέλλον των συντάξεων. Σήμερα ξεκινά πάλι τον αδιάλλακτο αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνικής συνοχής. Τον καλωσορίζουμε στον στίβο της ταξικής πάλης», αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Μαξίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα