Συγκέντρωση της ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών στο κέντρο της Αθήνας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της «Λαϊκής Ενότητας» σε συμβολαιογραφείο επι τη οδού Ακαδημίας 62 στο κέντρο της Αθήνας.

Πιστά στο ραντεβού τους και αυτή την Τετάρτη, κρατώντας πανό με κεντρικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», μέλη της ΛΑΕ διαμαρτύρονται για τον εκπλειστηριασμό της λαϊκής περιουσίας.

Περίπου είκοσι διαδηλωτές έφτασαν στην οδό Ακαδημίας

λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι και ύψωσαν πανό, στο οποίο αναγράφεται με κόκκινη μπογιά: «όχι στην αρπαγή της λαϊκής στεγης και περιουσίας, διαγραφή τώρα των λαϊκών χρεών».

Όπως αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα σε σχετικό δελτίο Τύπου, για αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 458 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ανάμεσα στους οποίους οι 17 αφορούν σε πρώτες κατοικίες.

«Η Λαϊκή Ενότητα και το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών δηλώνουν πάλι παρών στον αγώνα ενάντια στην υφαρπαγή λαϊκών περιουσιών, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην «πρόθυμη για όλα» κυβέρνηση Τσίπρα. Για μια ακόμη φορά δεν θα το επιτρέψουμε.

Η κυβέρνηση προσπαθεί αφενός να εξαπατήσει πάλι τον ελληνικό λαό, υποσχόμενη τάχα ότι θα προστατεύσει τη πρώτη κατοικία, αφετέρου δε να φοβίσει και να καταστείλει τις αντιδράσεις με διώξεις αγωνιστών. Δεν θα της περάσει.Δεν μας εξαπατούν – δεν μας τρομοκρατούν.Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών ισχυροποιείται και μαζικοποιείται», αναφέρει η ΛΑΕ μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της και ζητά «να σταματήσει κάθε δίωξη των αγωνιστών» αλλά και «να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα