Συγχαρητήρια Παππά σε Κουμουτσάκου για τη στάση της ΝΔ στο αγροτικό

Ένα άτυπο debate "στήθηκε" τυχαία έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Ασφαλιστικό, το οποίο είχε αίσιο τέλος αφού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμφώνησαν να... συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος συναντήθηκαν στο διάδρομο της Βουλής και για τι άλλο θα μιλούσαν; Φυσικά το "καυτό" θέμα

των αλλαγών στο συνταξιοδοτικό, αλλά όλα ξεκίνησαν με θέμα τους αγρότες. Ο υπουργός άρχισε να επαινεί ....τη ΝΔ που ζήτησε να μην κλείσουν οι δρόμοι και έδινε συγχαρητήρια στον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση της.

Για να βασίσει τα λεγόμενα του ανέφερε δε ότι η κοινωνία έχει καταλάβει πως σε αυτό τον τομέα κάτι δεν πάει καλά. Αρνούνται συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τους λέτε να βάζουν και τα τρακτέρ στην άκρη και δεν προχωρά τίποτα, είπε. Κουβέντα δε περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αλλά και στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τους χειρισμούς της από τη ΝΔ, "μαλώνοντας" τον κ. Κουμουτσάκο ότι δεν είναι σωστό.

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στο θέμα του κ. Βαρουφάκη, που η ΝΔ ζητά εξεταστική για σχέδιο Χ, λέγοντας πως αυτό "απλά γρατζουνά" την κυβέρνηση". Αν και η συζήτηση τελικά ανέβασε λίγο θερμοκρασία με θέμα των capital controls και του ELA, αφού ο κ. Παππάς εξέφρασε το παράπονο γιατί δεν αναφέρει η ΝΔ ότι η ΕΚΤ έκλεισε τις τράπεζες, τελικά κατέληξε σε...συμφωνία να ανοίξει συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης. Οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι χαιρετήθηκαν κάνοντας αστεϊσμούς για "ευρωλιγούρηδες" και "ευρωσκεπτικιστές".

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα