Στις καμμένες περιοχές της Εύβοιας ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τις περιοχές στη βόρεια Εύβοια που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. O κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φορείς των πληγέντων περιοχών.

Την Κυριακή και ο τομεάρχης Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου είχε μεταβεί στην Εύβοια, διαπιστώνοντας το μέγεθος της τεράστιας καταστροφής, που έχει προκαλέσει η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στη Φαράκλα και εξαπλώθηκε γρήγορα εξαιτίας, των ισχυρών

ανέμων.

Ο βουλευτής Ευβίας είχε επαφές με τον Δήμαρχο Λίμνης – Μαντουδίου-Αγίας Άννας κ Χρήστο Καλυβιώτη και με τον Διοικητή της Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί η λήψη προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου εξάπλωσης της πυρκαγιάς προς κατοικημένες περιοχές.

Συναντήθηκε, επίσης, με τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ενημερώθηκε σχετικά με την επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους Πυροσβέστες για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν, προκειμένου να προστατέψουν τον τόπο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα