«Στασιμότητα» στη Wall Street

Η ελεύθερη πτώση για την τιμή του πετρελαίου φαίνεται να «παγώνει» τους επενδυτές στη Wall Street, οι οποίοι φαίνεται να περιμένουν και την κατάθεση του πρώην επικεφαλής του FBI στη Γερουσία, ενώ μέρος της προσοχής στρέφεται και στην αυριανή συνεδρίαση της ΕΚΤ.

Οριακά κέρδη 0,01% για τον Dow Jones στις 21.137 μονάδες, με τη Goldman Sachs

να εμφανίζει τη μεγαλύτερη άνοδο. Στο 0,02% η άνοδος για τον S&P 500 στις 2.429 μονάδες, ενώ 0,2% υψηλότερα κινείται ο Nasdaq στις 6.288 μονάδες.

Απώλειες άνω του 4% σημειώνει το αμερικανικό αργό, μετά την ανακοίνωση ότι τα αμερικανικά αποθέματα πετρελαίου ενισχύθηκαν, ενώ οι αναλυτές είχαν εκτιμήσει ότι θα κινούνταν πτωτικά.

Οι αναλυτές δεν αναμένουν κάτι εντυπωσιακό από την κατάθεση του πρώην επικεφαλής του FBI, αλλά οι επενδυτές κρατούν στάση αναμονής, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο μίας πολιτικής κρίσης στις ΗΠΑ.

Οριακές οι μεταβολές και για τον δείκτη δολαρίου, ο οποίος διαμορφώνεται στις 96,61 μονάδες, ενώ απώλειες 0,12% έναντι του δολαρίου σημειώνει το ευρώ στο 1,1265 δολ. Απώλειες 0,39% καταγράφει ο δείκτης «φόβου» Vix στις 10,41 μονάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα