Σελόντα: Αποφασίζει για έκδοση ομολογιακού δανείου έως 30 εκατ. ευρώ

H έκδοση ομολογιακού δανείου έως 30 εκατ. ευρώ θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσεχούς έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Σελόντα Α.Ε.

Η γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την 1η Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην Πλάκα.

Επί τάπητος θα τεθούν τα εξής θέματα:

Έκδοση κοινού, εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των 30.000.000 Ευρώ, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003, και εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για εξειδίκευση των ειδικότερων όρων αυτού.

Παροχή

άδειας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη της για τη συμμετοχή τους σε νομικά πρόσωπα με παρεμφερή σκοπό με αυτό της Εταιρείας.

Έγκριση συμβάσεων, κατά άρθρο 23α Ν. 2190/1920

Συμπλήρωση - εξειδίκευση της από 25.06.2015 εξουσιοδότησης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, αναφορικά με την αποφασισθείσα κατά την άνω ημερομηνία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, να καθορίσει κατά το άρθρο 13 παρ. 6 του κν 2190/1920 την τιμή διάθεσης των μετοχών, ήτοι την ονομαστική τιμή των εκδιδομένων μετοχών πλέον της αξίας που θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού αποθεματικό από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Διαπίστωση της πλήρωσης της αίρεσης που είχε τεθεί με την από 25.06.2015 απόφαση Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας. Διαπίστωση ότι παρέλκει η κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της Εταιρείας στην εν λόγω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς πρόκειται για αύξηση με εισφορά σε είδος στην οποία σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας δεν γεννάται δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα