Ποτάμι: «Φέτος θα έχουμε... κόκκινα ταμεία αντί για πασχαλινά αυγά»

«Κόκκινα» ταμεία αντί για πασχαλινά αυγά, θα έχουμε τελικά φέτος χάρη στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως καταγγέλλει το Ποτάμι, το οποίο με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σκουπίζει» αδιακρίτως τα αποθεματικά των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, «προκειμένου να καλύψει τις ταμειακές ανάγκες του Δημοσίου».

Σύμφωνα με το Ποτάμι, το οικονομικό επιτελείο μπορεί να αδιαφορεί για τα ασθενοφόρα που είναι χωρίς βενζίνη και για τα νοσοκομεία που δεν έχουν γάζες,

«πλην όμως μαζεύει ό,τι χρηματικό διαθέσιμο βρίσκει για να βγάλει το Πάσχα».

Όπως επισημαίνει το γραφείο Τύπου του κόμματος στην ίδια ανακοίνωση, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου και τον περασμένο Απρίλιο η κυβέρνηση επέβαλε την υποχρεωτική μεταφορά στην Τράπεζα της Ελλάδας όσων κεφαλαίων δεν χρειάζονται οι δημόσιοι οργανισμοί για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες τους.

«Ίσως η μοναδική διαφορά από πέρυσι τέτοιο καιρό είναι ότι ο ΠτΒ κ. Βούτσης έδωσε με ευκολία τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής ενώ η προκάτοχός του κυρία Κωνσταντοπούλου το είχε παζαρέψει», αναφέρει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει: «"κόκκινα" ταμεία αντί για πασχαλινά αυγά, λοιπόν και νέα βύθιση της οικονομίας αντί για την ανάσταση που περιμένει ο κ. Τσίπρας να έρθει το Μεγάλο Σάββατο».

Keywords
Τυχαία Θέματα