Πώς ένας δισεκατομμυριούχος πήρε διαζύγιο, κι έγινε... εκατομμυριούχος

Ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για μια από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις διαζυγίου στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, μόλις έχασε μια δίκη στη Μόσχα, στην οποία προσπαθούσε να αποδείξει ότι ο γάμος του έχει τερματίσει εδώ και 16 χρόνια.

Ο Farkhad Akhmedov είναι τώρα αναγκασμένος από το δικαστήριο να πληρώσει στη σύζυγό του περισσότερα από 585 εκατ. δολάρια, μετά από μια δίκη στο Λονδίνο στην οποία αρνήθηκε να παραστεί, λόγω του ότι ήταν ήδη διαζευγμένοι στη Ρωσία. Τώρα, η Μόσχα απέρριψε

την αίτηση του επιχειρηματία που αναζητούσε την απόδειξη αυτού του διαζυγίου.

Η πιθανότητα ενός ήδη υπάρχοντος διαζυγίου βρίσκεται διαρκώς στη μέση της διαμάχης αυτής μεταξύ του Akhmedov και της συζύγου του, η οποία έχει προσπαθήσει να διεκδικήσει το πολυτελές γιοτ του των 115 μέτρων, προκειμένου να εξαναγκάσει την διατροφή της. Το γιοτ MV Luna αξίας 492 εκατ. δολάρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με το δικαστήριο της Μόσχας που απέρριψε τον Akhmedov, ανέφερε ότι ο δισεκατομμυριούχος απέτυχε να καταθέσει «επαρκή και αξιόπιστα στοιχεία», σχετικά με το υποτιθέμενο διαζύγιο.

Ο δικηγόρος της Tatiana Akhmedova ανέφερε ότι το «μόνο διαζύγιο που δόθηκε στην κα. Akhmedova ήταν αυτό που οριστικοποιήθηκε στο Λονδίνο το 2016».

«Η απόφαση της Μόσχας κλείνει επιτέλους τον κύκλο στις απελπισμένες απόπειρες του Akhmedov να αποφύγει την πραγματικότητα», ανέφερε ο δικηγόρος της σε δήλωσή του.

Ο Akhmedov, από την πλευρά του ανέφερε σε μήνυμά του ότι, παρά τις αποφάσεις του δικαστηρίου, οι πιθανότητες της πρώην συζύγου του να λάβει την πλήρη διατροφή είναι «μηδενικές».

Ο ίδιος σκοπεύει να ασκήσει έφεση στο δικαστήριο της Μόσχας.

Keywords
Τυχαία Θέματα