Πέθανε η «Bikini Hiker» - Έπεσε σε χαράδρα και πάγωσε από το κρύο

Διάσημη Instagrammer, ιδιαίτερα γνωστή για το ότι έκανε αναρρίχηση και πεζοπορία στα βουνά... φορώντας μόνο ένα μπικίνι, πέθανε από κρυοπαγήματα, όταν έπεσε και εγκλωβίστηκε σε μια χαράδρα.

Το σώμα της Wu Chi-Yun βρέθηκε στις 21 Ιανουαρίου μετά από ημέρες αναζήτησης στο εθνικό πάρκο της Ταϊβάν.

Η γνωστή και ως «Bikini Hiker» ξεκίνησε στις 11 Ιανουαρίου να διασχίσει μέσα από την Nantou County, και μόνο, στις 19 Ιανουαρίου, έκανε μια κλήση σε ένα φίλο της χρησιμοποιώντας το δορυφορικό της τηλέφωνο, δίνοντας του μήνυμα να επικοινωνήσει με την πυροσβεστική υπηρεσία της Nantou.

Στο μήνυμα της, η 36χρονη είπε ότι είχε πέσει σε μια χαράδρα μήκους 20 μέτρων και ότι ήταν παγιδευμένη καθώς είχε τραυματιστεί από την πτώση και δεν μπορούσε να κινηθεί.

Το National Airborne Service Corps δήλωσε ότι προσπάθησε τρεις φορές να αποστείλει τα ελικόπτερα διάσωσης Black Hawk, αλλά λόγω κακοκαιρίας δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην άτυχη κοπέλα.

Τελικά δύο ομάδες αναζήτησης, αποτελούμενη από τρία άτομα η καθεμία, ξεκίνησαν να ψάχνουν την Gigi. Όταν την βρήκαν ήταν ήδη πολύ αργά - 28 ώρες μετά την κλήση του κινδύνου, βρήκαν το σώμα της στο φαράγγι.

Δυστυχώς, λόγω των συνεχών κακών καιρικών συνθηκών στην περιοχή, οι διασώστες εξακολουθούν να μην μπορούν να ανυψώσουν το σώμα της από τη χαράδρα.

Πέθανε από το κρύο και όχι από την πτώση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα